På övertid - igen
Jag var så säker på att denna bebis skulle komma tidigare. När jag tänker efter var jag nog lika säker med Lily. Men, här är jag igen, fyra dagar över tiden. Alltså en dag mer än sist! Och lagom frustrerad över situationen. 
 
Jag är ett planerings- och kontrollfreak. Och denna situation kan jag varken planera eller kontrollera. Det är lite som att ödet skrattar mig i ansiktet "försök ha kontroll över denna om du kan!" Så jag försöker ta det lugnt, vila, hitta på lagom givande saker. Har hållit igång ganska hårt fram tills nu. Ledig från vanliga jobbet men jobbar på med lilyisac.com istället. Fixar i trädgården, i huset, lämnar och hämtar Lily på förskolan. 
 
Men inte idag! C jobbar hemifrån tills bebis behagar dyka upp. Orolig att han inte ska hinna hem om det drar igång med fart. Det tar ju nästan en timma att packa ihop och köra hem ändå. Känns skönt att slippa den mentala stressen själv också. Kanske är det som behövs! 
 
Har lite svårt att släppa tankar kring vad som händer på jobbet också. Hur det går för min vikarie, för mitt team, för mina kollegor. Ganska duktig på att hålla mig ifrån mailen, men lite uppdaterad måste jag hålla mig! Det var ju det där med kontroll...  
 
Nähä, solen på väg igen. Vårt balkongbygge är klart och det kommer helt klart bli en favoritplats i vår och sommar. i slutet av förra veckan intogs frukosten i nya Fermob-möblemanget. Kändes fantastiskt!
 
 
amningssjal - mammaledighet