Hej

hej på er,
 
det var ett tag sedan. Livet tar större plats än man anar emellanåt. Ekorrhjulet likaså. Inte för att det borde komma som en chock varken för mig eller andra, men det går inte alltid hinna allt man önskade. Eller så finns inte orken för det.
 
Men ikväll fanns det ork! 
Så vad har hänt sedan sist: jag har jobbat i över ett år igen efter mammaledigheten. Jag har jobbat på mitt drömställe - IKEA of Sweden, med processutveckling och projektledning. Jag har också hunnit byta jobb, och är sedan två veckor tillbaka i Jönköping även när det gäller arbetsplats. Fortfarande på samma spännande blågula företag, men nu tillbaka som chef och ledare igen. Något jag skjutit framför mig i många år, kanske lite rädd att kliva ur komfortzoonen, men nu känns det bättre än någonsin! 
 
Jag har slutat att sakna Shanghai. Eller det var en liten lögn. Jag har inte slutat att sakna Shanghai, men jag tänker inte på staden dagligen och jag längtar inte tillbaka till vårt liv där. Vändningen kom när jag var tillbaka i jobbet i mars i år. Det var viktigt. Att inse att det inte är staden för oss just nu! Just nu platsar vi bäst just precis där vi är. Och det är väldigt skönt att saker och ting fallit på plats. 
 
Men ekorrhjulet slutar inte spinna. Och därmed avslutar jag för idag - en gratäng står i ugnen och kött ska stekas. 
 
Vi hörs! Snart igen tror jag.