Tyngden av vinter lyfter från hjärtat

Trots att jag vet att våren är speciell förundras jag varje år av vad solen gör med mitt sinne när den återvänder till Sverige i mitten av mars. Mitt goda humör, lätta hjärta och outtröttliga sinne kommer också åter när solen låter sig komma nära och läka våra vintersjuka hjärtan igen. 

Jag funderar lite på om det finns andra som upplever det där. Där solen aldrig riktigt försvinner, där årstiderna inte är tydliga. Känner de också av de kroppsliga och mentala fresterna av en mörk vinter. 

Sol och ljus, ni är välkomna!Kl5.45 imorse började solen ge sig tillkänna bakom Huskvarnahöjden. En halvtimma senare skiner sen med full gul kraft rakt in på mig där jag sitter med mitt morgonkaffe. Det kommer bli en ljus och angenäm biltur ned till Älmhult nu på morgonen. Underbart! 


2
Pauline

Helt otroligt.
Man blir som sitt allra bästa jag, som man saknat hela vintern. Kan inte vara nyttigt med så mkt mörker..
Men nu får vi se till att leva på extra medans ljuset är här :)

Sanaz

Hej,
Jag har planer på att starta en klädbutik i Sverige och tanken är import från kina.
Såg att du bott/bor i Kina så tänkte om du har lite kunskap och tips om hur man går tillväga för att hitta kontakter? Både via nätet samt via resa dit, behöver ju någon som vet vart man ska gå osv. när det gäller att hitta säljare.. :/
Tacksam för lite tips om du har några :)
mvh sanaz