Hej från Schweiz

Men hej hallå! Passar på att uppdatera från ett hotellrum i Basel, Schweiz. Möten och workshop, och en jäkla förkylning som gör så att hjärnan känns som sirap. Febrig och täppt igår men tack och lov feberfri idag. 

Träffar en hel del gamla traineekollegor som jobbar här i Schweiz och får frågan om flytten tillbaka och hur det var att bo i Shanghai flera gånger om dagen. Äntligen har jag kommit till ro lite med vad jag känner om hemflytten. Och sanningen är att det inte går en dag utan att jag tänker på Shanghai. Men jag har heller aldrig ångrat att vi tog beslutet att flytta hem. 

Jag ska försöka sätta ord på känslorna om hemflytten och att bo i Sverige snart, i ett annat inlägg. Jag inser också att min hjärna börjat glorifiera hur det var i Shanghai. MEN! Om en vecka åker jag dit för jobb och det är precis vad jag behöver - komma tillbaka "hem" ett slag och se vad det var vi flyttade ifrån. 

Till next time - auf wiedersehen från Basel. 

Ett rött rådhus. Lagom turistigt kort. Håll till godo ;) 2
Sara Olsson

Åhh, visst är Basel fint?!
Jag hade nästan kunnat tänka mig att bo där, inte livligt som Shanghai dock :-).
Krya på dig!
Kram

Svar: Ja det är riktigt mysigt! Synd bara att de liksom i Sverige stänger alla butiker så tidigt att det är omöjligt att hinna kika lite efter en lång dag på kontoret :)
Hanna

EmmaR

Vill gärna höra mer om hur det är att vara tillbaka I Sverige. Ska shälv flytta nu till våren efter 10+ år i London.