Projekt på projekt

Det här med att renovera och projektera hemma. Att jobba heltid, ha ett företag, en två och ett halv-åring och försöka hålla ihop ett bygge av balkong och uterum. Min hjärna är så sugen på ett break! Julledigheten är mer än välkommen och faktiskt bara dryga två veckor bort. Tills dess ska bygget vara klart enligt planen och vi har då en stor fin balkong och ett nytt fräscht uterum att hänga i till våren. Isolerat, utan spindelinvasion från golvtrallen och med fungerande värme.

Men att det skulle vara så många beslut, så många samtal, möten, fler beslut och fler samtal - för en balkong och uppbyggnaden av ett rivet uterum. Det tar nog ett tag innan vi drar igång något nytt byggprojekt igen kan man säga. Den där gul-bruna tvättstugan från -77 får nog ett mindre lyft alá vitfärg istället för full renovering. Så kan vi tänka igenom alla val och möjligheter så vi slipper ta det on the fly senare.

Det mest positiva i allt detta. Det faktum att jag inte jobbar som projektledare längre, för att leda projekt hela dagarna på jobbet och fortsätta leda projekt när man är hemma blir lite tungt i längden.

Det andra positiva i allt detta är att en leverans på ny dator kom i veckan. Väldigt trevligt! Nu känns det plötsligt lite lättare och lite mer tillgängligt att starta en dator som inte tar 10 minuter att inse att man tryckt på start. Lite mindre positivt är att den nya vita fina datorn är lika tom som ett vitt blad. Dvs, no pics denna gången heller!