Planer för en ledig vår

Kanske har bloggen vaknat till liv delvis för att det plötsligt blev lite mer att blogga om :) Ni som redan följer mig på instagram kunde igår se en något lite rundare Hanna, i alla fall om magen.
Det vankas småsyskon och ikväll har jag och väninnan smsat mammaledighetsplaner. Det faller sig nämligen så att våra fina vänner ska ha barn nästan precis samtidigt. Igen! Lily och deras flicka är nästan jämngamla de också. Flyt i planeringen kan man säga.
 
Så nu lägger vi planerna för dagar fulla av en treåring i kombination med bebis x2. Storasyskonen ska få spendera lite pedagogisk tid med jämngamla och äldre kamrater på förskolan, men så blir det ju himla mycket häng utöver det. Det är öppnis i Kyrkan, på kommunens öppna förskola, lässtunder i bibblan, babysång och babysim som ligger i planerna. Onsdagen blir vilodag. Jaja, vi får se vad vi orkar med. Och hur snälla (eller jobbiga) småsyskonen blir. Sen har jag ju mitt kära företag, Lily&Isac som fortfarande rullar. Just nu är jag och min partner i inköpstagen och tidiga mornar och sena kvällar skickas det meddelanden mellan Kina och Sverige för att välja färger och stilar på nya sjalar och tofflor. Jag kommer nog ha att göra minst sagt. Men det är ju sån jag är, så jag gillar att ha livet. Trots att jag klagar på att det är lite för mycket som händer samtidigt ibland.
 
 
 
Jag har lite svårt att se att vi är på väg tillbaka till blöjbyten, vaknätter och otröstlig gråt. Gosiga lår och mjuka kinder. Lycka blandat med ren förskräckelse. Hur fixar man det med två! Men så många andra gör det ju, och med tre och fyra också. Så vi ska nog klara det vi med.
 
En stor skillnad mot mammaledig med Lily. Denna gången kommer jag vara i Sverige, ren luft, normalt klimat. Aktiviteter för mammor och barn, och många därtill! Ser fram emot en solig och rolig vår och sommar.
 
 
 
 
 
Gravid - Lily&Isac - LilyIsacdotcom - amningssjal - mammaledighet - syskon
2
Pauline

Men ååh! Stort, stort grattis! Det fixar ni säkert galant! Vad roligt :) Kram

Karin O

Så kände jag med, men oj vad jag oroade mig i onödan. Ser dock inte hur vi skulle klarat det om nummer två var lika som sin storebror, men nu hade vi ju turen att få världens snällaste bebis;)
Saknar ditt bloggande så hoppas på mer återseenden!
Hoppas allt är prima med er!
God fortsättning
Kramar