Tillbakablickar

Var på en efterlängtat babyshower i helgen och det är ju inte utan att det väcker minnen till liv. Hur var det de där sista veckorna när jag inte gjorde annat än att vänta och vänta... 
 
Det var så roligt att få se min kära vän såhär precis på sluttampen. Vacker som en dag och verkade inte vare sig trött eller tung eller någonting. Bara ett stort leende hela tiden. Fick även tid till en liten fotosession med blivande mamman. Var längesedan jag fotade magar nu, med det var kul att damma av kameran som legat nedpackad länge.
 
Så kom det sig också att jag ikväll satt och letade efter en bild på mig själv att ha till en jobbsak, Med alla tiotusentals bilder som vi har i datorn är det förvånandsvärt svårt att hitta en bra bild på mig, ensam i bild (utan ett glas bubbel i handen....) Hittade en tillslut, men på vägen till den hittade jag också tillbaka till mappen med bilder från när Lily föddes. Just där och då var jag inte alls sådär förälskad i mitt lilla barn som en del säger att de är från första sekunden. Men nu, när jag tittar tillbaka. Vilket litet mirakel! 
 
 
 
att vara mamma - babycafe - kärlek
1
Kattis

Du är för underbar! Väntar med spänning på bildresultaten!
Kram