Underbara dagar

En liten stund här innan middagen. Sen hamnar jag med all säkerhet här igen. Med mina nyanlända tidningar och inflyttningspresenten vi fick igår - bjudningboken Mingel och Festmat. Mycket träffande present, vi älskar ju att ha folk här på lite middag eller liknande! 


Sitter djupt tillbakalutad i soffan med ett stort glas vin och en liten hög med lördagslektyr framför mig. Håret luktar friskt av soliga höstvindar och mina kinder är rosiga av en utomhusdag. 

Jag blir ständigt förvånad av mig själv att jag kan njuta så av allt detta arbete med att fixa hemma. Idag har vi rensat ogräs från tidig förmiddag tills solen försvann, och det är otroligt tillfredställande. Den lugna takten, vår dotter som njuter av att vara ute och tillsammans med oss, vår trädgård som börjar se riktigt trevlig ut - om än lite tom på blommor och grönskande buskar än så länge- och att faktiskt vara kunna vara en hel dag, utan särskilda planer. 

Kvällen fortsätter vi med att äta lite gott och sedan planera för kommande omtapetsering och målning. På fredag kommer målaren hit och ger offert och då kan det vara bra att vi vet vad vi vill. Sen kanske jag ska ta och dela med mig lite bilder av vårt hus?! 

Njut av helgen som är kvar vänner