Vi är med hus!

Bilden och rubriken säger väl allt! Vi skrev förra veckan köpekontrakt på ett hus. Känns helt galet, ena stunden lever vi loppan i Shanghai, nästa har vi flyttat hem till Sverige med en bebis och plötsligt också köpt hus. 
 
 
Det går undan nu. Och det går bra! 
Vi har letat hus sedan vi flyttade tillbaka till Sverige, varför vänta, nu vill vi ha det där livet som vi pausade lite när vi flyttade ut för över fyra år sedan. Det går ändå aldrig jämföra livet i Shanghai med livet i Sverige, så vi går all in på ett liv i Sverige som vi tänker oss att det ska se ut, utan att vänta bara för väntandets skull. Och där kom huset med stort H och vi vann dessutom budgivningen. Det blir ytterligare ett nytt kapitel, och vi ser verkligen fram emot det. Det är jättesmidigt att bo i lägenhet, men vi längtar till lite mer frihet, lite mer trädgård, grill, barn som leker på gräsmattan, kanske att till och med försöka mig på att plantera lite kryddväxter, och rabarber!
 
Så, livet far vidare i en rasande fart, om två månader flyttar vi in i vårt hus! 
 
 
I torsdags när vi fick veta att vi vann så jublade vi, sen höll vi andan till i fredags eftermiddag när det skulle skrivas på. Sen firade vi! Samlade ihop den skara vänner som inte hade andra planer och skålade i Champagne och åt Cs goda pasta med pilgrimsmusslor. En lite bättre fredag än vanligt alltså.
 
 
 
hus - västanhem
5
Helena

Helt rätt tänkt! Livet är det som pågår medan vi tänker på annat som man lite klyschigt brukar säga...grattis!

Pauline

Gud vad roligt!
Stort grattis! :)

Svar: Tack!! :D
Hanna

Caroline Dahl

Grattis till huset! :)

Karin

Här var det några veckor sedan jag läste bloggar senast... GRATTIS till husköpet! Själva budar vi på lägenhet, får se hur det går... envisa jäklar:)
Angående magen så kanske det blir ett inlägg om den snart, ärligt talat så tänker jag inte på magen längre. Okej, den ser inte ut som förr, inga riktiga magmuskler, men känner mig stark och har grejat mina mål efter graviditeten, att orka och kunna springa långt och det känns lätt... så just nu är jag nöjd:)

Hoppas allt är fint med er!
Kramar

Josefine

Stort grattis! Vi har tre veckor kvar till inflytt nu och längtar ihjäl oss typ! Igen tid att blogga, bara massa IKEA-besök, Mio-besök, budgetkalkyler, läsa på om gräsmatta, beställa trallvirke... massa att göra men så kul! Kram!