Ordentligt invigt

I lördags när första dagens kalas var över dukade jag snabbt från barnkalas till vuxenmiddag. Tranåsgänget stannade på middag på kvällen. Så skönt det är att kunna bjuda tillbaka med middag hemma efter alla bjudmiddagar hemma hos dem under de år vi varit besökare i Sverige på sommar och vinter. Jag älskar att ha gäster! Det är faktiskt något som är allra viktigast med vårt val av boende, att vi måste känna att vi kan öppna vårt hem för mycket gäster. I love it! 
 
 
Nu är bordet vi köpte från Ikea behandlat med en vitpigmenterad olja. Det obehandlade furubord vi tänkte slita med hälsan och låta få spår från besökare och fester kommer alltså inte (förhoppningsvis) få några beständiga fläckar. Jag ångrade mig alltså lite om det där med slita med hälsan och nu kan vi spilla lite och det går att torka av utan större problem. Det känns lite roligt och annorlunda med det ljusa träet istället för den vanliga eken eller vitlackade bord. Egentligen fanns det inte på kartan att ha ett furubord, men nu är jag riktigt nöjd. 
 
 
 
Inredning - dukning - furu - ikea
1
Sara - lifeinsingapore

Åh jag kan inte hjälpa det Hanna. Men jag blir alldeles gråtig när jag kommer inte här. Gråtig och avis. Jag kan inte fatta att jag inte varit med och firat Ls 1-årsdag. Hon är ju lixom min lilla bonus-unge som jag ju kännt från att hon var en liten prick. och jag vill ju oxå vara där och fingra på ert nya vackra bord!

saknar er!!!

Svar: Men fina du! Nu börjar ju jag nästan gråta också! Nu är det mindre än två månader tills vi ses, och jag har satt menyn för "tjejerna fixar middagen" :) Faller nog både dig och Ida i smaken skulle jag tro. och våra kära också får vi hoppas!
Kram!
Hanna