Fira ett år

Busfröken har fyllt ett och det har vi firat i dagarna två. Känns märkligt att ha ett barn som inte är bebis längre, utan som faktiskt är ett helt år. Jättemärkligt. Som så många andra tog hon också sina första steg i stort sett i samband med ettårsdagen, ett par stappliga steg för att sedan slänga sig om nacken på mig eller hennes pappa. Igår förvånade hon dessutom med att på egen hand stega iväg flera meter på öppna förskolan, så nu är det lilla lugn som fanns kvar helt bortblåst ;)
 
 
 
 
 
 
Till kalasen har det bakats och fixats. Tema fanns egentligen inget, trots att det verkar vara väldigt poppis att gå all in och ha diverse teman på barnkalasen. Ett barn är ju ändå ett barn och då ska det väl vara färgglatt och roligt tyckte jag och tallrikar, servetter, ballonger mm blev därför i blandade färger. Sen fanns en liten röd trår ändå, både Lily och tårtan gick nämligen i zebra och rosa. Faktiskt lite av en slump, men det blev väldigt sött.
 
 
 
 
att vara mamma - barnkalas - ettår - tårta
2
Sara

Å fina lilla Lily, vi längtar massor efter att se er! Tråkigt att missa kalaset. Kram kram

Svar: Vi längtar efter er också! Men nu ses vi snart :) KRAM!
Hanna

Josefine

Grattis till Lily! Här har vi också snart en ettåring, två veckor kvar bara... kalas blir det inte riktigt än dock, väntar tills vi får vårt hus. Tänk att de redan är så stora! kram

Svar: Ja det är ju helt galet! Att tiden kan gå så snabbt och ända händer det så otroligt mycket samtidigt. Känns det bra inför stundande ettårsdag, en del mammor blir ju nostalgiska och vill inte att den dagen ska komma, själv kände jag mig mest lycklig över att ha en så söt liten ettåring att dela vårt liv med, glada och mindre glada dagar liksom ;) Och på tal om hus, vi köpte just ett! Så nu förstår jag verkligen din längtan efter att få ert fina hus! Känns (nästan) lika spännande som att få barn, haha!
Kram
Hanna