En påsk passerade

I påskas, hm, för sådär nästan en månad sedan, hade jag många inlägg på lut. Om typ vad som pågår i vårt liv. den påskpyntade lägenheten och så vidare. Men så gick tiden och så gick den lite till. Så i risk för att vara lite out of date kommer ändå en liten glimt på ett påskpyntat (nytt) matbord. Inte det från Hans K som vi tänkt utan budgetvarianten från Ikea. Ack så bra blev även det. 
 
Nu har också fyra tavlor som vi köpte i Xian för två år sedan fått passande ramar och blivit uppspikade på väggen över matbordet. Två detaljbilder kan jag visa, men en helhetsbild får helt enkelt vänta. Vänta på lite piff och lite lite trevligare väder och ljus att fotografera i. Detta regn alltså!? Jag går under av tristess!
 
 
 
 
De här tavlorna som är traditionell kinesisk "farmer art" har väntat på passande ramar i flera år. De har legat bakom några böcker och varje gång vi sett dem har vi sagt att vi måste hänga upp dem snart. Äntligen är de uppe! Ramar med bildmått 25x25 var inte helt lätt att hitta, Gallerix var det tillslut som hade det vi letade efter.
 
 
I vårt vita och gråsvarta hem är det tavlor som sätter färgen. De här fyra färgklickarna tillsammans med inte mindre än tre stora knallblå tavlor (och ett knallrött skåp) är det som sätter prägel på vårt hem. Med lite färg på väggarna räcker det helt klart att hålla sig till basfärger på möbler och tyger. 
 
 
PS
Inser nu en av anledningarna till att det blir så få blogginlägg för tillfället, Lily! Hon har just nu fått dille på att äta papper, allt hon kommer åt! Just nu sitter hon och suger och biter ljudligt på en bitleksak bakom soffan i alla fall, och en timma efter att jag började lyckas jag avsluta detta inlägg. Pust! 
 
 
Inredning - farmers art - tavlor - xian
1
Sofia

Härligt med lite kinaminnen på väggarna! Skulle jag en dag lämna Berlin skulle jag göra detsamma.