På lätta fötter

Helgen började riktigt bra med vänner från Tranås som kom hit igår. God middag hemma, vin, snack, en spontan drink ute för mig och Linda och idag långfrukost följt av promenad i strålande solsken. Det känns som vår i luften men var allt lite kallt i vindbyarna. 

Det blev också en efterlängtad fotosession på lilla blomman. Linda är nämligen fotograf och den som fotade vårt bröllop. Då var vi det första bröllopet hon fotade. Nu har hon massa erfarenhet och tar fantastiska bilder. Längtar så efter att se de här på Lily. 


När vännerna tagit farväl och åkt tillbaka hem fortsatte vi ut på öster och mötte upp andra vänner för en lunch på stående fot vid falafelvagnen. Nu är vi hemma igen och ska ta det lite lugnt. Ett par drinkar får mig att gå på knäna nu för tiden och huvudet bankar. Småbarn, dålig sömn och fest går inte alls bra ihop. Det där med sovmorgon är ju ett minne blott. För även om vi är två så är väggarna inte tillräckligt tjocka för att hålla ute ljuden av lek och bus. Ikväll blir det därför soffläge för mig när C drar ut på grabbafton. Hämtmat, mello och en kopp te låter som en lyckad kväll för mig.

Smygfotograferade lite med telefonen under tiden. Älskar det svarta och vita mönstret. Kommer bli så kul att se bilderna sen!