Kvällens hemmakontor

Med solkyssta kinder efter en fantastisk helg som vi mestadels spenderat utomhus sitter jag nu för första gången på länge och ska "jobba". Jag och en väninna har ett mammaledighets-projekt igång, och det är dags att speeda upp lite. Ju äldre Lily blir, ju mindre tid får jag för mig själv om dagarna, bloggen har därför gått på sparlåga kan man säga, och att dessutom hinna med detta projektet blir lite av en utmaning. Dock en utmaning jag tar på mig med glädje och som helt klart kommer gå före bloggen ett tag nu. Samtidigt som jag försöker få till lite tid för att pyssla med detta projekt blir jag så grymt impad av de som lyckas driva egna företag under mammaledigheten. Det handlar såklart om prioriteringar och jag har väl kanske prioriterat att laga mat, handla, komma iordning efter flytt och städa under de få timmar lillan faktiskt sover under dagen. Nu ska jag försöka ställa om, eller effektivisera mig lite, och få till tid under luncherna också. Känner mig grymt taggad! Vad projektet handlar om får jag hålla för mig själv ett tag till, det kommer när vi har något att visa upp! 
 
 
Tyvärr har vi varken kontor eller skrivbord i vår ganska stora lägenhet. Stora rum, men inte så många, bjuder inte in till det. I alla fall inte som vi vill ha inredningen just nu, så när det jobbas hemifrån på detta ställe så är det köket som gäller. Ganska trevligt det också såklart. Men jag ser faktiskt fram emot att ha ett litet kontor hemma någon gång i framtiden där man kan stuva undan alla de där pärmarna och papprerna, för att inte tala om sladdar och sånt, som oftast inte har en naturlig plats i hemmet. 
 
Nope, dags för denna mama att få tummen ur och sätta igång med lite produktivitet! Ha en skön söndagkväll därute!
 
 
Jobb - mammaledighet - projekt
3
Ida

Heja Hanna! Det ska bli så kul att följa hur det går med ert projekt! Själva siktar jag också på att ta över världen :) Let's do it!

Josefine

Gud, vad kul det låter! jag har funderat på projekt hela mammaledigheten, haha. Men landade nu i att gå tillbaka o jobba en dag i veckan. Och nu råkade jag komma in på en kurs jag sökte i januari också, och den börjar nu... hm, nu vet jag inte om jag hinner. Får fundera lite ;) Kram!

Svar: Ja eller hur! Har velat göra någonting typ hela tiden, men nu när det är igång och behöver tid så är det lite svårt att hinna med. Men det får ta den tid det tar så får vi se hur det går :)kram!
Hanna

Pamela

Men gud vad längesen jag var här inne och läste. Vad kul att du drar igång ett projekt under din mammaledighet!! Det behövs fler kvinnor i entreprenörssvängen.

Hör av dig om du behöver någon att bolla med! Jag kan verkligen rekommendera YEoS om ni vill träffa fler likasinnade som kan hjälpa er på vägen och BNI för att skapa affärskontakter!

Jag säger inte lycka till för jag tror på hårt arbete snarare än tur, så hör hårt!! :)

Svar: TACK för tipsen! De ringde från skatteverket igår för lite uppföljningsfrågor på min ansökan om firma, så nu är jag officiellt igång! känns hur kul som helst och lite skrämmande samtidigt, men det är bara att köra!
Hanna