Inredningstankar

Det är något speciellt när våren kommer och tulpanerna är som allra vackrast. Just nu har vi inte mindre än tre fina buketter hemma. En av dem har jag köpt själv, de andra fick vi i helgen. 
 
 
 
I bakgrunden skymtar en bit av vardagsrummet. Börjar bli riktigt nöjd med sittdelen av rummet. I matdelen gapar det fortfarande tomt och vi har ännu inte bestämt vilken matgrupp vi ska köpa. Klassiskt eller lite trendigare men fortfarande hållbart i längden... Svårt val! Vi vill inte ha det för trist och samtidigt verkligen inte bli sittande med något som var modern 2014 och som känns så ute några år senare. Just nu står valen mellan HansK och Skovby. Vi måste nog bestämma oss snart om vi ska ha något matbord innan sommaren kommer!
 
 
Inredning - hansk - skovby
3
Sara - lifeinsingapore

Du får ta och visa lite mer av lyan (och de tilltänka broden) så kan du få lite input :-).

Men generellt, go classic! Man kan ju alltid latja till det lite med stolar som man kan byta... Eller så tänker ni budjet och modernt. Är ju några barnår nu men mkt bank i borden, spill och vatten överallt som kan tära på det bästa bord... Stor risk att det ändå inte håller så himla länge.

kram

Ida

Snyggt! Jag instämmer med Sara och vill gärna se mer!

Jessan

Jag älskar lampan som skymtar i bakgrunden! Letar som en galning varje gång jag är på loppis men de är ju populära och svåra att hitta!

Svar: en är fantastiskt fin! Mamma och pappa hade den i sommarstugan och i höstat när de sålde stugan var jag inte sen på att tinga den fina lampan! :)
Hanna