Ett sovrum att älska

Medan hall, barnrum och vardagsrum fortfarande bara är halvfärdiga och fortfarande i viss oordning så står sovrummet som en lugnande oas och väntar på oss om kvällarna. Där blandas nytt och gammalt, Sverige och Kina, prylmarknader med Ikea och där andas vi och hämtar ny energi. För en gångs skull måste jag säga att jag är otroligt nöjd med hur vårt sovrum blivit, precis så som vi tänkt oss. 
 
 
Ett smyckeskrin från Kina sätter färg i det annars ganska vita sovrummet. Köpt på taikang road i Shanghai. Färg och funktion och ett fint minne som rymmer andra fina minnen.
 
 
En sidenmorgonrock från tygmarknaden hänger på garderobsdörren. Den enda garderoben i sovrummet så det där med klädförvaring har varit en utmaning. Ett klädställ pryder en vägg och där hänger de kläder som vi gillar och använder mest. Två stora byråer rymmer resten och i den lilla garderoben hänger det mest lite jobbskjortor, blusar och byxor. 
 
Sänggavel kom på plats idag. Det blev en ljusgrå och det satte pricken över i-et i det rum där vi kommer spendera ungefär 30% av vår tid. 
 
 
 
Inredning - Kina - inspiration - shopping - sovrum - taikang road