Det våras för lågskorna

Liksom många andra jönköpingsbor plockades idag vårskorna fram från hyllorna härhemma. När solen sken från klarblå himmel och temperaturen klättrade så var det bara att damma av conversen och plocka fram vårjackan. Glad unge med solen i ögonen i vagnen och nöjda föräldrar som hand i hand fick känna solen i hårbotten när vi promenerade fram på Torpa. Vad jag har saknat solen! Och nu visar väderleksrapporten på tre dagar till med tio grader och sol. Det blir morgonPW runt sjön så mycket vi hinner denna veckan för mig och Lily. Tyvärr verkar pollenallergin göra sig påmind, känns som att det är lite tidigt, men hasseln kanske börjat blomma redan? 
 
Ingen söndag utan söndagsmiddag och i eftermiddags kom mina svärföräldrar på besök. Färsbiffar med feta, soltorkade tomater och chili, med parmesan och basilika-potatismos och en lätt sallad. Ingen söndagsstek men nog så gott (och smidigt). Bus och lek och ytterligare en promenad och så var dagen nästan till ända. Kvällen har jag spenderat med en bok i soffan medan C servade med att svänga ihop kvällens middag. En lätt sådan efter helgens frosseri. Dags att börja hårdjobba på formen till Mallis snart tror jag... En jul, en hemflytt och lyckan över fina råvaror gör inte det bästa för sommarfiguren!
 
 
 
 
Efterlängtade vita tygskor fick titta ut och vädras lite idag under två härliga vårpromenader. Under vårjackan fanns en ny kofta från Åhlens, cashmir och ull, I love it! Har en ljusgrå sedan tidigare och har länge velat ha en svart eller mörkgrå också. Blev väldigt lycklig när jag upptäckte att de fortfarande fanns kvar så förra veckan fick en följa med hem. Den kommer bli minst lika välanvänd som den ljusa, det vill säga användas flera gånger i veckan. En perfekt kofta enligt mig.