Återträff

I slutet av förra veckan körde jag till Helsingborg för en mycket efterlängtad återträff med
Sara och hennes söta lilla Alma. Där fanns också Ida som blivit en god vän efter hennes och makens 6 månader i Shanghai. De kände Sara och Micke sedan innan och därigenom fick vi lära känna Ida och T. 6 roliga månader i storstaden, sen var alla tre gifta (inte inom samma halvår) en på smällen och två på G att bli. Nu har vi var sin liten underbar krabat, tre helt olika små individer med tre mammor som gärna träffas när tillfälle bjuds för att catcha up på allt som hänt sedan sist. 
 
Denna gång blev träffen i Saras mammas hus, där bodde vi allihop i dagarna tre och det var fullt ös från morgon till kväll. En lite vilding gillar att vakna klockan fem på mornarna, och när det skrattas och tjoas från nedervåningen tyckte såklart de andra små godingarna att det var väldans roligt att gå upp de också. Lite trötta mammor alltså. Det är tur alla är på samma nivå just då!
 
 
Såhär ser det ut när det vankas middag mitt i det ordnade kaoset av tre små vildingar i samma ålder. Bubblor möter wet-wipes och laxsallad och levande ljus möter barnstolar. 
 
 
 
Det blev trevliga middagar, promenad och lunch på stan, mycket bus och häng med kidsen som tyckte livet var fantastiskt. Att få tre ungar att sova och äta på samma tider är ju däremot lite svårt, i alla fall dagtid, men vi alla har följt rutinen med läggdags klockan 19 på kvällarna och när man leker hela dagen är det väldigt sömnigt om kvällarna så prick 19.00 låg det tre små ljus på övervåningen och sussade sött så mammorna fick massa tid att njuta av maten och vinet. Dagar jag kommer leva på länge!
 
Helsingborg bjöd på riktigt ruggigt gråväder, men vi hade mysigt ändå. Mössor och vantar på så var det inga problem att ta sig fram som värsta barnvagnsligan med ungarna på bredd. Att ta sig in på det hotta kafeet Koppi var däremot inte helt lätt. Vagnarna och sovande barn fick stanna utanför och vi satt i fönstret som tre vakande hönsmammor och drack kaffe medan de vaknade en och en. Det är inte riktigt som Shanghailivet när vi mest spenderade dagarna med att hänga på nagelsalonger och dricka champagne.. Ja inte alla dagar såklart, men de där vi gärna minns såg ut ungefär så. 
 
 
Vänner - att vara mamma - helsingborg - koppi - resa med barn
1
Sofia

Låter som att ni hade det jättemysigt =)