Hola!

Tänk att jag glömt bort att det finns andra språk än svenska, engelska och kinesiska. Blev helt ställd när jag fick ett hej och ett tack på spanska. Svarade "ja" per automatik på en fråga - fast på kinesiska, dui! Nu ska jag lägga lite av den lediga tiden på att träna in några spanska fraser. Jag kan redan beställa ett glas cava i baren;) 

Vi har det himla bra här på Mallorca. Dricker alldeles för mycket bubbel, men har börjar dagarna med motion så det känns ok ändå. Igår PW med mina fantastiska systrar, tillika två av mina träningsinspirationer. Två starka kvinnor som tar tag i träningen igen efter år av småbarnsståhej och bortglömt ego, sen kommer tillbaka och blir starkare än någonsin i de fyrtio-någonting. Idag startade jag dagen med löpning. Tidig morgon, alldeles för tidigt för träning enligt mig, men jag, C och mina två svågrar drack iväg på lite halvtrötta ben och sprang upp till och runt i gamla stan. 
Magiskt! Springa gamla stengator fram, knappt någon som är vaken, solen som skiner med varma guldiga strålar genom hustaken. Snabbaste kilometrarna än i år, det är bra med lite grupptryck! 

Nu är en stor frukost intagen och låren börjar mjukna igen. Dags att ta sig ut till poolen!

Blev en lätt efterjogg ned till stranden också. Härligt morgontom strand, men med förvånansvärt morgonpigga joggare ute längst strandpromenaden. 

2
Johanna

Gud så härligt och hurtigt av er! Ha en riktigt fin fortsatt semester! Hoppas vi kan försöka ses igen i sommar! Kram

Sofia

Jag hade mer än gärna bytt med dig en vecka! Den veckan på Mallis alltså ;-)