Sista veckan

Mallorca 2014 ♥
 
Med blandade känslor har jag insett att detta varit sista veckan på tu man hand för mig och Lily. Efter idag börjar semestern för C och därmed är vi tre i några veckor, sen är det inskolning på förskolan och plötsligt börjar jag jobba igen. Ni som följt bloggen länge vet att jobbet är något jag verkligen brinner för. Att stimulera och utveckla mig själv är en mycket viktig del i mitt liv för att jag ska må bra. Därför har det varit lite kämpigt ibland att vara hemma med lilla Lily så pass länge som det blev. De tio månaderna som var planen byttes till 15 månader i och med att vi flyttade hem. Det har såklart varit en underbar tid, för det mesta, men nu ska jag helt ärligt säga att jag haft lite svårt att motivera mig själv genom dagarna de senaste veckorna. Lite otålig, frustrerad, uttråkad (knappt så jag vågar skriva det för det sticker säkert i ögonen på vissa). Dessutom har det sociala livet varit ganska dött eftersom vi varit förkylda, vänner varit bortresta eller uppbokade på annat osv.
 
Tack och lov för det "lilla" projektet som jag skrev om i förra inlägget. Det har varit lite av en räddning att helt få tänka på något annat än mat, blöjbyte, sovtider och snoriga näsor då och då. Det har också blivit lite till en börda emellanåt eftersom det inte blivit i stort sett någon tid för vila för mig. 110% action med lillan när hon varit vaken, sen städa, äta och jobba med Lily&Isac när hon sovit. Men, missförstå mig inte, det har varit så roligt att ha Lily&Isac vid sidan om. 
 
Men nu är vi här. Sista veckan och jag har lagt allt annat utom Lily och lite livsupprätthållande aktiviteter åt sidan. Hon och jag 100% hela veckan, och så roligt vi haft! Sen att hon vaknat orimligt tidigt och i stort sett vägrat äta annat än gröna ärtor i två veckor är en helt annan fråga. Men det har vi nog kommit tillrätta med nu också, hoppas jag.
 
 
Nu sover lilla hjärtat och när hon vaknar ska vi busa vidare tills C kommer hem. Då bär det av till vännerna på fredagsmiddag och sen ska vi hem och packa, för imorgon drar vi till Berlin! Första veckan på semestern blir till att utforska en av Europas huvudstäder. Vi ska fortsätta mer fler framöver, för efter fyra år resandes i Asien har vi ett enormt sug på att se Europa. Om ni är nyfikna på Berlin kan ni kika in på en av mina absoluta favoritbloggar, In The Head of S. Svenska Sofia som bloggar om livet i Berlin. 
Resa - att vara mamma - mallorca - mammaledighet - resa med barn
1
Tess

Grymt fin bild! :D Kram