Det där projektet... Lily&Isac Amningssjalar

Får jag presentera det där projektet som tagit i stort sett all min lediga tid sedan några månader tillbaka...
 
 
 
 
Det som började med att så många undrade var jag fått min amningssjal ifrån, fortsatte med att en väninna i Shanghai började prata om sin befintliga webbshop och om vi kunde göra något ihop och sedemera slutade med att vi utvecklade vår egen sjal så som vi själva verkligen skulle vilja ha den. Nu är de producerade, ligger snyggt på lager och webbshoppen är uppe och igång! Stolt, lite trött men oj vad roligt detta varit! Och så mycket jag lär mig hela tiden. Det slutar givetvis inte nu, det har ju just börjat! Men jag har ju såklart ett vanligt jobb också så i höst blir det att fokusera på rätt jobb vid rätt tillfälle. Blir nog inga som helst problem faktiskt. 
 
Nu är ni välkomna att kika in på shoppen www.lilyisac.com ! Vi skeppar just nu bara i Sverige, men om det är någon av mina kära läsare som inte är bosatt i Sverige men skulle vilja köpa en ändå så löser vi givetvis det! Maila mig så fixar jag :)
 
 
Så, grattis Sverige! Produkten som faktiskt är värd varenda krona. En av få just när det kommer till bebisar och köphysteri. Men den är så värd det, I promise.
 
 
Lily&Isac - LilyIsacdotcom - amning - amningssjal
2
Sofia

Åh vad kul! Har sett att liknande börjar bli mer och mer poppis här med :)

Svar: Ja det är ett riktigt spännande projekt det här :)Jag tror de kommer slå igenom stort i Sverige också så småningom!
Hanna

Nina

Trevligt projekt! Kikade på hemsidan, finns det ingen variant i organisk bomull? Eko-frakt?

Svar: Hej Nina!Just nu finns ingen variant i organisk bomull, men vi jobbar på att hitta bättre och mer miljömässiga bomullstyger. Just nu har vi våra labels och bandet i påsen i Ekologisk bomull. Små saker men det är det lilla som gör skillnad. EKO-frakt är inget vi tänkt på än, kanske för framtiden!
Hanna