#tbt - tillbaka till barndomen

 
Mitt knep för riktigt goda chokladbollar är att ha i ett par matskedar kallt kaffe. Denna gången var det tyvärr slut i bryggaren så en nespressoshot fick fungera lika bra. 
 
 
 
Hur många har inte rullat sånna här chokladiga läckerbitar när de var små!? Lika gott nu som då. Den minililla kak-kokboken som vårt recept kommer ifrån hade mamma med sig redan från sin barndom, och just uppslaget med chokladbollar är kladdigt och tummat efter att många barn rullat bollar. Kungens Chokladbollar heter det! Bara på namnet hör man ju att de blir kungligt goda :)
 
På tal om kakor och fika. Alltså, jag har fikat mer under den här månaden hon mina kära föräldrar än jag gjort på två år tror jag! Och det märks.... Därför körde jag ett snabb-tabatapass innan duschen igår. Lite fysiskt arbete för musklerna var galet skönt och även om det blev väldigt kort och oplanerat så känns det i kroppen idag. Verkligen dags att sätta fart med träningen. Men, ett kort yogapass och ett spontantabatapassdenna veckan är en start i alla fall. Nu ska jag bara bli av med förkylningen en gång för alla så kör vi sen!
 
 
 
 
chokladbollar
2
Linda

Åhh, så gott det där såg ut! En sådan liten goding hade jag verkligen behövt just känner jag, det har varit lite tungt i huvudet idag ;P

Sofia

Så galet gott! Jag bakade ett lass i höstas och nu är de stående inslag i vardagen här =)