Lugnet är förbi

Nu kryper hon! 
 
 
 
Så roligt när den där två skitar höga lilla människan tar sig runt alldeles på egen hand. Men jag inser ju att det alla föräldrar berättat för mig är helt sant, för nu är lugnet helt klart över. Under Lilys vakna tid krävs nu konstant påpassning! Särskilt här hemma hos mina föräldrar där det finns sååå mycket spännande saker att pilla på. Och resa sig mot. Som tv-bänken i glas. Mycket kul, högst olämpligt.
 
Och så inser jag att det kommer bli en enorm utmaning att packa upp ett helt hushåll i nästa vecka med Lily som ska "hjälpa till" med det mesta. Ställa sig mot kartonger, öppna lådor i köket ... Och så tacksam och glad att jag har C hemma hela februari! Det gör ju vårt komma iordning oändligt mycket lättare.
 
På fredag kommer våra tillhörigheter från Shanghai, några veckor sena, men förhoppningsvis i ett stycke och utan oinbjudna gäster som smitit in i kartonerna. Jag och Lily åker ned till Jönköping tidigt på fredag morgon för att ta emot containern och övervaka inlastningen i lägeneheten. Ser fram emot att få in alla saker utan att behöva bära en enda kartong! C kommer hem natten till lördagen, så vi ska bo i oredan direkt. Min största skräck just nu är att det ska krypa ut en kackerlacka ur nån kartong innan han har kommit hem och kan ta hand om den. Fobi....
 
Nu är mini på rymmen igen så jag checkar ut för denna helg! 
 
 
att vara mamma - utlandssvensk - återflytt
1
Sara - lifeinsingapore

Åh så spännande med era saker!!!

Och pust, att packa upp med en liten unge. det var jobbigt :-) och tog låååång tid. Men det gick, bevisligen :-)

kram