Kaoset efter en miniorkan

Ordning och reda... mjoo, jag gillar du det. Men det är nog dags att definera om vad som ingår i ordning och reda nu för tiden för det är en 73 cm lång lite människa som inte bryr sig ett skvatt, och så ska det ju vara just nu! 
 
 
 
 
Såhär ser det ut en timma efter att Lily vaknat på morgonen. Trots att jag plockar ihop alla sakerna och pusslar ihop hennes lekmatta otaliga gånger per dag så ser det alltid ut såhär såfort hon varit i farten. Hon rör sig runt i denna oreda och lyfter och skakar, smakar på och pratar med sina leksaker. Bankar och slår, krafsar och känner på materialen de är gjorda av. Lär känna. Underbart att se, otroligt rolig är hon när hon kravlar runt på mage, försöker sig på att krypa och äntligen lär sig att sätta sig upp själv från magliggande. Oj så fort det går! Åtta månader av glädje!
 
Allra gladast är den här minimänniskan när vi varit nere på stan eller träffat andra barn. Då har hon ju fått se lite andra, lyssna, titta på nya saker, flörta och babbla lite med förbipasserande. Ungefär som det var för ett par månader sedan när vi gick på stan i Shanghai. Aldrig tråkigt, alltid något att titta på.
 
När vi inte busar på mattan och inte går med vagnen så leker Lily själv, stökar runt och dansar i takt (otakt) med musiken. Jag planerar inköp för lägenheten, det är mycket som saknas vill jag lova. Tex varenda bord man bör ha i ett hushåll. Köksbord, matsalsbord, soff-bord, tv-bänk... ga vi har lite att jobba på där! Så nu finns det en Ikea-lista, en "Claes Olsson eller liknande" lista och en lista på saker som måste undersökas lite mer noggrant innan inköp. Kul! Men nu börjar jag bli sugen på att göra slag i sak istället för att bara planera hela tiden. Bara en och en halv vecka tills maken gör mig sällskap i Sverige.
 
 
Livet - bebis - vardag
1
Karin

Haha underbar röra ju!
Appropå röra.... Själv vågar jag inte gå ut idag... rädd att tappa bort iphones (visstja den är redan borta), men plånbok, nycklar (skräcken när man är gräsänka och inte har nån iphone!), Oliver eller mig själv... nu ska jag sitta här och dricka kaffe till vår facetimedejt haha
Kram