Ett nytt år

Första soluppgången på ett nytt år. Ett år som blir en helt ny start för oss. Tillbaka i hemlandet, underligt spännande men avslappnat på samma gång. 
Såhär när nästan alla bloggare skriver en sammanfattning av året som gått konstaterar jag att jag har mycket att vara tacksam för. Ett år som varit så bra att jag inte ens kan sätta ord på det. Mängder av kärlek till och från det där lilla underverket som sattes till jorden i mitten av maj, några resor hit och dit, jobb ända in i kaklet, stora beslut om flytt, många sorgsna hejdå till vänner och lika många välkomna hem från andra. 

I brist på tid, såhär precis mitt i flyttstöket där jag sitter i en stor ekande lägenhet mitt i Jönköping, omgiven av kartonger, påsar och papper i en stor röra, så blev detta min korta resumé.  Jag skickar mycket kärlek tillbaka till er alla som skrivit här och på mail om era tankar och erfarenheter om hemflytt och allt det pepp jag fått om att fortsätta blogga. Ni är underbara!!Nu ska jag fortsätta packa upp kartonger som dammat igen under fyra år och skratta åt allt som vi trodde då få länge sen att vi skulle använda nån gång igen. Galet så mycket man samlar på sig!


2
Karin

Gott nytt år på er! Ni är saknade här.
Kramar från oss

Karin

Gott nytt år på er! Ni är saknade här.
Kramar från oss

Svar: Gott nytt år! Tänker på er ofta, och saknar er!kram!
Hanna