Cityvagnen i snön

 
Buggan har helt klart varit det ultimata valet när vi bodde i downtown Shanghai. Men här i snön... inte det självklara valet kanske!
 
 
Vitt vitt vitt är det ute. Både jag och L kisar när vi är ute och går. Men sådär jättemånga promenader har det inte blivit i snön. En förkylning satte lite käppar i hjulen och för att vara ärlig så är hjulen på buggan helt klart inte optimala i snön. På stan går det bra att ta sig fram, men häruppe på promenadvägarna uppe hos mamma och pappa... mjaa, vi har fastnat ett antal gånger. Som tur är kan man ju enkelt vrida över handtaget och ha de stora bakhjulen fram istället, men det är fortfarande inte optimalt. Så, frågan är, är det värt att köpa ett par vinterhjul till vår Cameleon? 
 
Men, för er som funderar på att köpa en Bugga Cameleon så kan jag bara berätta att vi har varit galet nöjda med vår! Den är fantastiskt lätt att köra och manövrera, även med en hand medan man öppnar en dörr. Har inte kört någon annan vagn som är så lättkört och smidig. Snygg, smidig och lätt. Det enda som inte är toppen är varukorgen under, där får man inte plats med så jättemycket, och det är lite krångligt att få i eller komma åt det som ligger i den. Å andra sidan trillar ju inte precis något ur heller, vilket är bra om man lyfter mycket i och ur en bil.
 
 
 
 
 
Bugaboo - Bugga - Cameleon - Snö - att vara mamma
1
Sara - lifeinsingapore

ja du... den perfekta vagenen. Finns den?!

har blivit kär i min nya maclaren, men en snöig dag i sverige hade den varit en mardröm :-)