Jakten på mini

Det bästa som finns just nu är att stå mot eller i soffan. Eller mot vad som helst man kan hålla i. Farligt läge när balansen fortfarande inte är hundra. En av e absolut bästa sakerna med lägenheten är att Lily har gott om utrymme att röra sig. Ja, nu när nästan alla kartonger är bortplockade och småkrafset börjar komma på rätt plats.
 
 
Nu börjar vi faktiskt bli ganska så redo med det där första här i lägenheten! Sen ska ju allt det andra på plats. Tavlor, ljus, pynt och småfix, det där som sätter prägel! 
 
Sen är den största ockupanten av min vardag just nu den där lilla underbara skrattande människan som är överallt hela tiden! Ena sekunden nedanför fötterna, andra sekunden står hon och bankar på badkaret i badrummet. Och mitt i allt det ska vi försöka flytta soffor och leta matsalsmöbel. Alltså händer de stora sakerna när liten sover, vilket ju inte är så ofta under dagtid, eller på kvällarna när vi hunnit äta middag och få lite ny energi.
 
 
 
Mini har lyckats med första stora vurpan också. Stå mot allt är stundens roligaste, och då blir det ju lätt ett och annat fall. När en pall fick agera gåstol (när inte mamman och pappan var 100% uppmärksamma) så hände det såklart. Första blåmärket av måånga att komma. En pall i pannan och oj vilket gapande. Men hon är en liten krigare vår dam så det var snabbt över. Men, flytt och småbarn är inte en optimal kombination, det måste jag säga. Hälften av alla sakerna är "aj-aj" och hur kul är det! Nu längtar jag tills allt småkrafs är borta från golvet och hon kan krypa runt och härja precis som hon vill utan att riskera att riva ned något eller stoppa nåt litet i munnen. 
 
 
Nu vaknade mini igen och pappan försvann in i duschen. Laddarsladden ligger risigt till så nu checkar jag ut för idag. 
 
 
att vara mamma - flytta hem - småbarn
1
IngMarie

sötaste finingen / och nytt soffbord ??