Lily&Isac

Jag är så glad att jag och min väninna fick den där iden att börja tillverka amningssjalar. Det har varit guld värt att ha något att tänka på under mammaledigheten, och något att fokusera på och hålla fast vid under flytten från Kina och hem. Och så blir det ju en länk tillbaka till Shanghai att fortsätta med detta, för där bor min partner in crime kvar. 

Häromdagen fick vi in nytt, UNDERBART, sortiment till både mini, mellan och mammor. Jag säger bara: ingen behöver gå med frusna fossingarna i höst! Slippers till mammor och till barn, strumpor och sockor till bebisarna. Det fina är att ett par är väldigt matchningsvänligt, om man känner för att matcha fossingarna med sin lilla guldklimp så finns nu möjligheten. Utsöta! Många älskar att vara lediga och hemma med sina små hjärtan. Jag också, men jag är verkligen en sån person som behöver mycket att sätta tänderna i bredvid att vara mamma. Min väninna här i London (där jag befinner mig just nu) frågade hur det kändes att börja jobba igen, för på måndag är det ju dags. Det känns underbart! 
Lily&Isac har varit en bra (mjuk)start, men det blir kul att ha lite mer att bita i. 

Men nu ska jag släppa telefonen och ta tag i dagen. Sovmorgon utan barn som hojtar, dusch utan stress och frukost i lugn och ro (fast de bygger något utanför och engelsmännens fönster verkar vara mer eller mindre oisolerade.)
Nu väntar London! 

www.lilyisac.com för er som är nyfikna på mammaledighetsprojektet. Eller att vara först i Sverige med ett par slippers från Singaporianska märket Plush som vi samarbetar med. 

1
Karin O

Men vilka mysiga! Sjalen använder jag fortfarande flitigt:)