Pausbild

Så glad att ni hänger i och kikar in trots att det inte kommit några uppdateringar. 
Livet går i 110 och jag har många blogginlägg på lut men ingen tid att lägga upp dem. Mitt och min väninnas  mammaledighets-projekt rullar framåt med en väldig fart nu och all ledig tid går till det och allt annat som ska göras hemmavid. Jag har liksom lite mer att göra av vad tiden räcker till, men det är jättekul! Prio har såklart lilla älsklingen och aktiviteter med henne. Förmiddagarna är vi på öppna förskolan eller babysång och eftermiddagen hänger vi i soliga lekparker. 

Men jag återkommer snart med fler inlägg. Har tre dagar som gräsänka så det är två helt obokade helt fria kvällar :) fast jag kanske somnar i soffan istället när lillan somnat och det blir tyst i lägenheten.. 

Njut av vårvädret vänner! Nu ska vi rusa ut i det gröna sköna. 


PS. Ni vet väl att jag finns på instagram också, fullt med vardagsbilder. h_b_broman


3
Sara - lifeinsingapore

SNYGGASTE PÅSKKÄRRINGEN JAG KÄNNER!!!

Linda

Sötast i Jönköping :) Nu finns några bilder uppe från vår härliga helg hos er. Puss

Josefine

Känns som vi är i samma sits med bloggandet du och jag ;) Vill, men tiden räcker inte till riktigt! Och så vill man maxa och få så mkt gjort nu sista tiden som mammaledig - och njuta såklart! Kram på dig

Svar: Ja det är nog så! Tänker hela tiden att jag ska blogga men det hinns liksom inte med, kommer aldrig längre än till tanken. Men i dag så! nu finns ett nytt inlägg ;)Kram!
Hanna