Brunchfavorit i Jönköping

Avsaknaden av helgbruncherna i Shanghai har varit påtaglig. Det krävde besök av gamla shanghaivänner för att vi skulle ta oss ut och testa vad Jönköping har att erbjuda i brunchväg, och jag blev inte besviken!
 
I lördags förmiddag styrde vi stegen mot Neo där det serveras mat med smaker från medelhavet. Vi har ju bara testat brunchen, och där var det stora, rustika sandwiches som gällde för vårt gäng. Croque Madame för två och beef sandwich för två. Gott! Sen har jag hört att även luncherna är bra, enkla smaker och lagom portioner. De stenugnsbakade pizzorna som serveras uppe i baren ska tydligen också vara lite extra goda. 
 
Halvt uppäten beef sandwich, var visst lite glupsk.... Jag måste helt klart bli lite bättre på att ta med storkameran ut när vi är ute i Sverige. På något sätt känns det så fånigt att ställa sig och fota maten på en restaurang i Sverige, något jag verkligen inte har problem med utomlands. Varför är det så? Kanske ska bortse från mina Sverige-fånig-känslor och fortsätta med mitt blogg-paparazziande
 
 
Imorgon fyller mannen i mitt liv år och jag och Lily ska ut på lite ärenden idag för att fixa det sista inför födelsedagen. Resten av helgen går i umgängets tecken med lite lugn familjetid mellan varven. Kanske hinns det med en brunch imorgon också, det vore ju mysigt. Söndagar som är min favorit-brunchdag är tyvärr inte brunchernas dag i Sverige, då verkar bara kaffekedjorna vara öppna och att hitta något nytt roligt ställe att äta känns ganska långt borta. Have a nice weekend!
 
 
Brunch - Jönköping - Neo - Restauranger
2
Karin

Haha ähh tänk inte så mycket... TÄNK vad många bloggare det finns i Sverige, där alla håller hus ju, men de kanske smyger lite med det;)
Kram och hälsa grattis

Sofia

Det där ser helt galet gott ut! Och det där med att fota, jag är nog ganska lika dig på det planet. I Sverige blir jag blyg. Kanske är det för att på annan ort kan jag komma undan med det som vilken turist som helst =)