Startar dagen med en kopp

Så har vi firat vår första farsdag. Eller firat och firat. Lily vaknade för en gångs skull inte förrän strax innan sju, så vi slapp väckar-Lily snicksnackandes i sin säng från strax innan sex som varit senaste veckornas frustration för mig och C. Istället hann jag ut och koka kaffe, busa med busfröt och låta fadern sova ytterligare en knapp timme innan vi dundrade in med ett litet paket och kaffe på sängen. Sen fortsattes dagen med tidig mammabebisbrunch (bara barnvagar ute och brunchar vid niotiden skall tilläggas, resten av Shanghai vaknar en timma senare), promenad tillbaka till våra hoods, lunch med pappan och en shoppingsväng. Det vankas bröllop strax efter nyår och mellandagarna hemma i Sverige lär vara fullsmockade med fikor, middagar, luncher etc och jag inser redan nu att jag aldrig kommer hinna ut på klänningsjakt då. Så nu är en färgklick tillaggd i garderoben (hör och häpna) och jag kan andas ut.
 
 
I övrigt har både blogg och träning hamnat i andra hand den senaste veckan. Besök, mycket att göra, lite för lite sömn och en gnällig unge som när hon äntligen fått sin första tand bara var glad och klifri i en dag innan nästa valde att göra entre. Känner mig lite allmänt efter, som att jag hela tiden går ett steg bakom min egen tanke och inte hinner med att göra de där vanliga sakerna. Har inte helt koll på läget för tillfället alltså men hoppas ta mig i kapp kommande dagar.
 
Så kanske dags att starta dagen och släppa datorn. Dricka upp kaffet och skutta in i duschen. Happy Monday!
 
 
 
Dagens kaffekopp. Istället för en blomma eller en flaska vin fick vi två roliga koppar från Starbucks när vi hade vänner över på middag i lördags. Rolig ide! Dessutom är just koppar och muggar en av de där sakerna som vi känner att vi inte alls behöver ha alla lika. Glas, bestick och tallrikar däremot får gärna vara unisont. Men muggar och koppar finns så mycket fint och kul att det har vi gärna många olika av. Just dessa är från Starbucks vinterkollektion.
 
 
 
 
2
pilla

Vilken ursnygg Starbucks kopp! Sådana vill jag också ha, ska hålla utkik efter dem!

Svar: De har massa fina nu! :)
Hanna

Amanda

Men åh så söt kopp!:-)