På plats

Första natten i nya lägenheten avklarad utan bekymmer. Lite hård säng, men hey - det är ju Kina, vad annars har man att vänta. Och det här med att skicka hem alla saker.. well. Det gick ju bra, men sen när vi packade ihop "det där sista" som skulle med till nya lägenheten för sista månaden i Shanghai, ja då visade det sig att vi hade fyra kartonger och ungefär 9 fulla ikeakassar och tre resväskor. Fråga mig inte hur det gick till... Nu är allt uppackat i alla fall och som tur är så ska ju inte allt detta med till Sverige senare, då klarar vi oss nog med resväskorna... kanske... 
 
Vad har jag tagit med till nya stället då, som inte har skeppats hem till Sverige. Jo, en adventsljustake! Kom på i sista sekund att vi ju inte kan leva hela december utan minsta lilla julkänsla. Så några värmeljushållare fick offras, de kommer kastas i samband med hemflytten om en månad, tillsammans med hemgjord advenstljusstake och en hög värme och doftljus. Lägg där till en burk pepparkakor och en importerad Blossaglögg som C hade med från Sverige förra veckan och vi ska nog klara oss december igenom. Sen var det ju skafferiet och lite bunkar och sånt så man klarar det mest basala matlageriet. Och hela kalaset om ska med när man har en liten...  Nu är vi på plats i alla fall och eftersom första kvällen spenderades hos goda vänner med en mycket god lasagne och en flaska rött så är först idag första middagen intagen på tjugofjärde våningen. Sushi från Sushi-O som ligger två kvarter bort. På det har jag hunnit med ett par avsnitt serie och ett kort yogapass. Det första på länge och nu skakar jag i kroppen och längtar till den hårda sängen. Första badet i badkaret har hunnits med också. En liten tjurig dam som nog inte helt fattat att detta är vårt nya hem blev som vanligt hejdundrande glad när det vad baddags. Underbart att se!
 
 
Inte lätt att fånga liten på bild när det är baddags och att sitta still är det absolut sista hon vill göra. Det syns att det är fart i badet i alla fall :)
 
 
2
Linda

Såååååååå söt! Jag längtar tills man får krama om henne igen :)Njut av era sista veckor i Shanghai nu! KRAM

Linda

Förresten, känner lite som dig med julkänslan, jag vet inte riktigt hur jag ska göra i år.. Det känns på något sätt lite onödigt att hämta ner adventspyntet från vinden och packa upp samtidigt som jag packar ner resten av lägenhet.. Men ändå så vill man ju inte gå miste om känslan! Det första jag ska packa upp i huset är iaf papperstjärnorna och kransarna på dörren!! :)