Fredag, ja tack!

Fredagstjejer! Vi kör vit blus och stuprör på mamma och vita underbart söta tights och rosa t-shirt på lillan.Äntligen fredag! Känns ju lite konstigt att skriva så när jag har lördag hela veckan, men det är ändå något speciellt med fredagar. Kanske inte minst för att jag har mannen för mig själv hela helgen, utan konkurrens av jobb, dator och telefon (här ringer nämligen jobbtelefonen ofta sent på vardagkvällarna också...). Helt för mig själv har jag honom inte såklart. Vi får ju dela honom i lilla familjen.

Denna fredag har vi vinkat av besökare och sen vankades det mumsig hemmalagad lunch hon en mamma-väninna. Pumpasoppa, bröd och ett litet glas vitt - det är ju fredag! Sen avslutade vi med päronpaj och kaffe på deras takterass och njöt av en varm sol, ljumma brisar och utsikt över trädkronorna. Luften har varit kass i dagarna tre men vi trotsade dammet och satt ute en stund ändå. Det känns helt absurt att isolera sig fullständigt för att luften är dålig. Inte helt bra att vara ute men inte bra att vara inne flera dagar i sträck heller. 

Nu slappar jag lite i soffan med en kopp kaffe och ska snart ta mig för att packa upp två lampor som just kom med bud. Hoppas de är lika fina som när jag såg ut dem i butiken!

Ha en skön fredag!

1
Denise - Mama till nOah

snygg mama och söt bebis!=)