Familjedag och tjejafton

 
Lördag och solen är på väg ned över skyskraporna. Vi har haft en riktig familjedag med lyxlunch, promenad i underbart höstsol och ett låångt skype med några av bästa vännerna hemma i Jönköping. För det är numer Jönköping som nu mer och mer börjar ta plats som hem i mitt huvud. Annars har det alltid varit en debatt om huruvida det är Shanghai eller Sverige de senaste två åren. Och faktiskt att Shanghai har haft ensamrätt på HEM-känslan det senaste året. Men nu så, nu rusar Jönköping snart förbi igen. Hoppas det känns lika bra när vi kommer hem bara, så att jag inte går och lurar mig själv. För det kryper lite i kroppen när jag tänker på vad vi lämnar... mer om det en annan dag.
 
Nu ska jag ta och piffa till mig rejält, för ikväll är det girls only på en av Shanghais bästa restauranger, Mr and Mrs Bund. Men först ska jag hem till en kär vän för fördrink och lite startersnacks. Hon och hennes man ska också flytta tillbaka till Sverige lagom till nyåret. Vi är många som lämnar staden som aldrig slocknar nu.
 
 
Ikväll lämnar jag C och denna lilla goding (som hela veckan tyvärr hållt oss vakna både nattetid och tidig morgon) hemma för en kväll på Bundet med god mat och gott vin. Ska bli så otroligt skönt med en kväll ute efter en inte jättekul vecka. Trött är jag men det får kaffe och fint sällskap råda bot på! Alla dagar är inte glitter och glamour som mamma, det ska gudarna veta!
 
 
 
Mr&Mrs Bund - Restauranger - Shanghai - att vara mamma
2
Linda

Ha en kul kväll!! Kram!

Linda

Ha en kul kväll!! Kram!