En afton med stil

 
En fin tradition som blev till för några år sedan är den härliga juldagsmiddagen hos våra goda vänner, åtta vänner sedan länge som möts för mycket prat och god mat. I år flyttade vi från ena parets hus till ett annat, nyköpt med nytapetserad matsal och bebott sedan två veckor. Vi håller visst på att bli vuxna nu! Förra året var det en liten parvel som sov på övervåningen och en liten sessa i magen, i år sov de båda två i var sitt rum, lugnt och tyst efter att ha hängt med under middagen en stund och vi föräldrar fick äntligen dricka vin och njuta av skratt och roliga minnen tillsammans tills midnatt närmade sig och det var dags att promenera hem med lillan i vagnen. Fördelen med småstad, att allt bara är en lite promenad bort. 
 
 
 
 
Vår underbara lilla tjej har varit på ett så strålande humör den senaste veckan att det knappt kan vara möjligt och det är roligare och mysigare än någonsin att vara mamma! Hon är nästan alltid glad och sitter långa stunder och leker själv med sina nya leksaker på mattan här hemma hos hennes mormor och morfar. Tjoar, pratar och skrattar åt allt möjligt. Lite mammig är hon dock och när mormor varit barnvakt under några timmar idag blev hon så glad när vi kom hem att hon nästan började krypa av bara farten :) För det gör hon inte än vår tjej, lite bekväm av sig tror jag allt! På juldagen invigdes en söt liten julklapp från mig. Den svartvita kjolen från Littlephant kommer från Lindex. Dör man sötdöden eller vad?! Ballerinastrumporna är köpta på Motherworks i KerryCenter Shanghai.
 
Blivande ballerina? 
 
 
 
Littlephant - att vara mamma - juldag
4
Jessan

Vilken mysig tradition! Vi brukar ha julklappsspel tillsammans med vänner innan jul, perfekt sätt att umgås på med lite mat och lekar. Kram

Linda

Åh, vilka fina bilder från en mysig kväll! <3 Jag ser redan fram emot nästa juldagsträff ;) Fast först ska vi kika in er lya och ha trädgårdsfester m.m. m.m.

Linda

Åh, vilka fina bilder från en mysig kväll! <3 Jag ser redan fram emot nästa juldagsträff ;) Fast först ska vi kika in er lya och ha trädgårdsfester m.m. m.m.

Josefine

Vilken sötnos! Supercool kjol på lilltjejen :) mysig middagstradition - goda vänner, lite vin och sovande bebis är svårslaget ;) kram!