With love from....

 
 
Att bli lite bortskämd ibland är inte fel. Som när mannen kommer hem från tre veckor borta med en turkos liten påse det står Tiffany's på, ja då blir man lite extra glad. En sen såkallad push-present, trots att det inte blev något pushande för min del. Han är fin min C, vet precis vad jag gillar. 
 
Innehållet... ja, det var helt i min smak, och något jag skulle kunna bära varje dag, men det får jag visa nån annan gång!
 
 
 
Gravid - kärlek - pushpresent - tiffanys
1

Pusskalas

 
 
När en pappa varit ifrån sin lilla älskling i hela tre veckor blir det pusskalas! Lilys kinder är nästan utslitna av allt gos. Dessutom har ju C en ständig tredagarsstubb (som jag inte klarar mig utan) som kittlar lite extra. Jag är också glad att ha tillbaka min man och att få ett extra par armar som lyfter, bär och busar. C har för vana att ta upp Lily på morgonen då jag är som allra tröttast, så att jag får lite extra tid i sängen. De är så mycket värda de där extra minutrarna när man är en morgontrött människa som jag. 
 
 
Idag har vi varit med Lily på BVC. Vi ville gärna träffa svenska läkare och barnsköterskor och få en second opinion om Lilys tillväxt och hälsa samt lite råd om hur och när man börjar med annat än bröstmjölk. Dessutom passade vi på att vaccinera när vi ändå är hemma och kunde tajma in tremånaderssprutorna. Vi kunde lika gärna gjort det i Shanghai, deras vaccinationsprogram ser likadant ut men på lite kortare tid men det kändes ändå lite skönt att få det gjort i Sverige. Sen är vissa av vaccinen i Kina tillverkade i just Kina. De är säkert helt ok, men man vet ju aldrig.... Nästa spruta tajmar vi in lagom till jul.
 
 
Shanghai - barn i shanghai - bebis
1

Hösttips

När hösten närmar sig innebär det också att sommarkvällar på verandan med en ljus natthimmel byts mot kvällar med benen under en filt i favoritfotöljen och tända ljus. Då kan det kanske vara passande med ett boktips?
 
I sommar har jag, när det funnits lite egentid, läst de första böckerna i serien om avdelning Q av Jussi Adler Olsen. Galet spännande deckare om en halvbitter dansk kriminalare som löser gamla olösta fall med en samling udda assistenter, skrivet med en dos av ironi och humor. Helt klart värt att leta upp de här böckerna på närmsta bokhandel, glömma höstens kalla vindar, den analkande vintern och begrava tankarna med vice kriminalassistent Mörck istället.
 
 
boktips - höst - litteratur - tips