Jordgubbar i november

Det var precis en sådär bra eftermiddag och kväll igår som jag hade hoppats på! Super workshop på jobbet och sen rätt i en taxi hem till Karin och lilla E.

Där va det full julstämning med julmusik och tända ljus, så där satt vi i köket och pratade om ditt och datt över lite thainudlar för att avsluta med några fortsatta timmar i soffan med en kopp te och fruktsallad. Och vilken vitaminboost såhär när december tränger sig på. Jordgubbar, söta satsumas och bananer och så hemgjord yoghurt på det som ett uppfriskande alternativ till grädde. Kändes som fredag enda tills vi skulle åka hem och insåg att det ju bara var torsdag.

Nu är det fredag i alla fall! Helgen närmar sig med stormsteg och denna får nog spenderas med lite julklappsinköp. Insåg just att det ju bara är tre veckor kvar tills vi åker!

1

Dagen

God morgon!
Sitter i en ryckig taxi på väg till jobbet med dataväska, handväska, handskar och en kaffe - något senare än tänk. Hann nämligen gå ifrån datorn och fick springa tillbaka. Suck! Inte vad man vill göra en torsdagmorgon. Blev dessutom ihjälskrämd av en liten Ayi (städerska) som kom ut ur trapphuset när jag kom springande (sjungandes) från hissen. Hjärtat i halsgropen, ja! Men sen skrattade vi båda såklart.

Resten av dagen lär bli bättre i alla fall. Efter lunch har vi halvdag workshop i change management och det är ingen mindre än fina Sara som håller den! Ska bli jätteintressant. Sen tar jag och Sara och åker hem till en väninna för lite tjejsnack och home delivery samt bebismys men en 8 veckors liten flicka. Härligt värre!I nytt träningsfodral

Det stämmer faktiskt att man får ny inspiration av nya träningskläder! Det är ju lite roligare att träna när man är snyggt klädd tycker jag.

Så idag invigdes nya funktionstoppen från Kari Traa som fyndades ruskigt billigt på Skigutanes sample sale i helgen. Väldigt skön, super passform och bra material! I like it! (och ni som följer Karins blogg har nog redan sett en likadan där!)
Idag blev det gemensamt gymbesök för mig och C. Jag körde rygg och axelstyrka och är sådär lagom slö i kroppen nu. En hemgjord enkel pasta med tonfisksås och ett avsnitt Dexter på det. Sen var dagen slut och nu är det läggdags för längesedan.