Matchar med rött

Hade en fantastiskt mysig kväll igår, först middag och sedan lackade naglar. Jag gillar min vanliga grå färg jag kört på senaste tiden, men ibland måste man ju uppdatera sig och nu festar jag till det med ett rött som matchar nya kjolen från Zara. Såhär färgglad är det inte ofta man ser mig och till och med kollegorna reagerade på min väldigt färgglada kjol. De är inte kända för att kommentera min klädsel annars, min tråkiga stil utan vare sig hjärtan, tofsar, glitter eller nallebjörnar på kläderna, något se själva gärna har, faller dem väl inte riktigt i smaken!

Nu är kl strax 20.00, jag har precis kommit från jobbet och beställt savory crêpes till middag på Mr. Panncake House (alla amerikaners favorit, no big surprise). Sen får vi se om det hinns med ett gym eller om det kanske blir för sent och jag för mätt!


 

1

Two out of two

Woho! Andra dagen i rad denna veckan jag tar mig till gymmet - vilken härlig känsla det är att vara sådär nöjd! Rygg, axlar och triceps igår och det lär bli tungt framåt kvällen.

Ännu en halvdag i utbildning idag. Igår lärde vi oss massvis om olika sätt att lära, och våra egna sätt att lära in på. Prat om styrkor och va vi vill fortsätta arbeta oss starkare på, vad vi vill sluta göra eller ändra på. Mycket intressant och dagen igår gick snabbt med oj vad trött man blir!

Ikväll är det nagelfix på schemat, lite shopping att ta med hem till Sverige om bara 2 veckor och två dagar!!! Ujuj vad jag längtar. Frisk luft, grönt gräs under tårna, mat med svenska smaker och råvaror, vänner, familj, bebismagar och nyfödda små knyten. Sa jag att jag längtar?

Sommarens favoritEn sallad ihopknåpad av en fin man, efter en hel helg tillsammans (den första på flera månader) där vi njutit av massa gott slog denna salladen ändå det mesta. Ibland är det enkelheten och känslan bakom som gör det lilla extra. Som i denna favorit med läckerheter inhandlade på bästa supermarketen i stan, på IFC center Pudong - CitySuper på B-2. Inlagda kronärtskockor, soltorkade tomater, ett överflöd av oliver och salami som är alldeles lagom. Och så krispig sallad och en varm, gnisslande, stekt  haloumi. Smaskens, och enkelt!

Sen blir det ju ganska salt med så många läckerheter samtidigt.. och jag drack nog ungefär tre liter vatten dagen efter. Och kanske var det solen, promenaderna och den något varmare luften som bidrog till det också..