Med vinden i håret

Väskorna är packade. Vi har ett par fika och en middag kvar innan vi sätter oss och åker till flygplatsen igen imorgon bitti och flyger hem till Shanghai. Med fina minnen från många platser. Midsommar, bröllop, en ny liten människa, familjerna och vännerna. För många goda middagar.
 
Med delade känslor stänger vi väskorna och jag längtar redan tillbaka innan vi ens åkt. I Shanghai väntar en vägg av hetta och fukt. Inte alls lockande när jag tänker på strandvindar från västkusten.
 

Där solen alltid skiner - nästan

Västkusten är lämnad bakom oss och vi styrde kosan mot en liten ny knodd som sett världen i knappa fyra veckor, och till hans mamma, pappa och storasyster också såklart. Men det sken ingen sol i Karlstad när vi anlände igår. Tvärtom var det ett hällregn som följde oss de fyra timmarna i bil från sommarstugan till vännerna här. Fast så i morse kom den fram ändå, solen. Och vi har promenerat, gosat med en minikille, shoppat (är totalt uppe i 5 par skor nu!) och lekt med en otroligt söt liten guddotter. Imorgon styr vi kosan tillbaka till de småländska skogarna igen, och hembygden Tranås, för mer kompishäng, syskonbarn, svärföräldrar och förhoppningsvis lite sol.
 
 
Och bristen på bilder från helgen. Ja den beror på att blogg.se appen totalt freakat ur sedan siten bytte utseende, och jag har inte haft annat än kass mobiluppkoppling så bjuder på lite bilder från helgen nu istället! Midsommarstångsbygge, gos och lek med härliga barn, spring och skoj på stranden och en väldig massa fika och mat.
 
 
 
 
 
 
Semester - Sverige - kärlek - västkust
3

Från västkusten

Salt luft, måsarnas skrik och barn som springer runt. Jordgubbstårta, färskpotatis och sill. Vi har det bra på västkusten, trots att midsommarafton regnade bort, men det var mysigt ändå. Vi hann klä stången, dansa ett varv och sen fly undan dropparna. Precis som det ska vara på midsommar! Idag spricker solen igenom molnen, killarna är på golfbanan och jag planerar att snart ge mig ut på en lite joggingtur i havsluften. Men först kaffe och bulle, igen!