Den LILLA tårtan

Igår firade vi lite på jobbet. Med en gigantisk tårta. Vad vi firade? Ja det kanske ni ser från motivet?

3

Start på veckan

Sitter och fryser om fingrarna hemma i soffan. Det blev kallare i Shanghai igen efter förra veckans två varma dagar och idag fick de inte upp värmen på jobbet förrän långt efter lunch. Veckan började med en långdag på jobbet, vad hemma lagom till kl 20 och mötte upp C på haket för lite goda dumplings. Resten av kvällen kommer att vigas åt mandarinstudier eftersom jag lovat vår lärare att göra klart provet på gamla boken. Men nu insåg jag att klockan redan är 21.30 och jag hade ju tänkt att lägga mig tidigt ikväll.

Resten av veckan ser ungefär lika dan ut, det är jobb jobb jobb, mandarin x2 och så äta och sova. Vardag i ett nötskal alltså. Vill verkligen hinna ner på gymmets löpband i veckan också. Det var alldeles för längesedan och bodyrock är ju himla bra, men omväxling förnöjer.


I en kall lägenhet drömmer jag mig tillbaka till Bali och den varma kvällen vi stod vid devils tear och tittade på de 8 meters vågor som slog in över klipporna. Det var massivt och man förstod genast vad det är som lockar surfarna till dessa vatten.
1

Det här med iphone

Då var även jag med i iphone familjen. Har större delen av dagen gjort försök att föra över alla kontakter från gamla telefonen till nya, och det var inte helt enkelt. Det skulle vara så lätt enligt forum på nätet, men nää, inte så lätt.

Vi fick igår lite mer gjort i försöken att få till ett snyggt vardagsrum och lite fler gardiner har inhandlats. Nu är det bara projekt tavlor kvar, sen ska jag visa lite bilder. Tills dess en liten kik på en detalj.

2