I nöd och lust

Oj vilka dagar i Karlstad! Här har vi nämligen fixat inför ett hemligt bröllop som gått under täckmanteln dop i ett halvår. Idag fick så våra vänner varandra, och lille Elton blev döpt också såklart!

Det gick ett sus genom de bänkade gästerna i kyrkan när de fick syn på ett brudpar istället för en klänningklädd bebis. En riktigt härlig dag med fotografering, kyrka, dopfika/bröllopsmiddag och sedan bröllopsfest hemma hos vännerna med familjen efteråt. Nu är jag helt slut efter en lång dag och ska krypa ned i sängen.

I nöd och i lust ska de nu stötta varann, vara varandras bärgade när tiderna är tunga. Det är kärlek!

1

Norrut

Påväg norröver, närmare bestämt Karlstad, för dop av gudsonen och häng med fina vänner. Istället för en blixthalkatur med bil ändrade vi om till tåg, och jag sitter nu och oroar mig för om vi verkligen packade ned alla julklapparna! För inte är de i julklappspåsen inte... Åh vad jobbigt!

Emellan varven passar jag på att njuta i fulla drag av Sveriges gudomliga natur. Det finns ingenting i Shanghai som kan slå denna natur i vinterskrud.


Dags att byta tåg, och kika i väskan så att allt verkligen kom med.. Även toalettväskan är ett frågetecken!

En middag

 
En härlig juldagstradition när vi flyr från julmaten till våra vänners varma kök där mästerkocken M lagar något jättegott till oss. Bortskämda!
 
Det är alltid lika underbart att få den där kvällen med de allra finaste som jag känt sedan jag var liten. Fyra tjejer med fyra lika fina killar. Killarna som efter middagen igår intog SPAet på bottenvåningen och vi tjejer kunde tjejprata halva natten! Sen var en nybliven mamma och en blivande alldeles för trötta för att fortsätta.
 
 
Igår bjöds den en fisk-och skaldjurssoppa med saffran, hemgjord aioli och en massa parmesan.
 
 
 
Härligt inrett hus där de precis flyttat in. Hus och inredningssuget började brinna i mig och tankarna gick först till en blivande barnkammare. En jag inte tänkt lägga så mycket tid på eftersom vi aldrig riktigt vet hur länge vi blir kvar, men nu... Jag har nog ångrat mig!
 
 
 
 
Vänner - inredning
3