Äntligen gym!

Åh det var på tiden. Jag har inte varit på gymmet på säkert två veckor och har varit trött och hängig hela dagen. Men, några kilometer på löpbandet och så rygg och axlar på det och jag känner att min kropp är glad igen. Dock kommer nog inte jag vara så glad imorgon och övermorgen, men den smärtan lever jag gärna med!

Jag har helt fastnat i boken Kinesen av Mankell, så nu måste jag bara ta och krypa ner i sängen och läsa vidare! Spännande värre!ps. utmaningen med 5 km på 25 minuter går sisodär. får nog ta och steppa upp nu om jag ska nå målet innan kinesiska nyåret. Bara 3 månader kvar, och det har redan gått 3 månader sedan jag satte upp mina mål. Nya tag nya tag!Myller och mat i Tokyo

Tokyo var en fantastisk upplevelse. Mest av allt människorna och sushin! För sushiälskare finns det inget bättre ställe att åka till - såklart! Ultimat njutning.Alla bilder ovan är från ett område som heter Shibuja. Ett trendigt tillhåll för alla som har eller vill ha något som helst med mode att göra. Varenda människa jag mötte såg ut som något från ett magasin för häftiga Japan och jag kände mig som en otrendig marodör i mina blåjeans (ändock snygga Nudiejeans) och vita adidassneakers, oplattat hår eftersom stickproppen inte passade och med karta i högsta hugg. Mitt i allt finns ett köpcenter som heter 109 Shibuja, fullkomligt proppat med mode för unga trendsättare och jag har hört från säker modekälla att det är här de absolut hetaste människorna jobbar. IT-girls som inte vill göra annat än beblanda sig med eliten. Dock är det mycket ungdomar som håller till här, och de butiker jag hann kika in i var mestadels för folk i 20-25 års åldern kändes det som. Vill man ha mer lyx och flärd för en äldre målgrgupp så är nog Ginza något att satsa på.Och vet ni - jag blev så het på Tokyo, att kanske blir det ett nyårsfirande just i denna metropol. Vi får se!1

Ängel för en kvällDet har alltid varit en dröm att ha vingar. Ikväll fick jag prova för en liten stund. Det blev ganska mycket uppmärksamhet på gatan när jag kom gående med mina jättevingar. De är underbara, nästan en meter långa och med massa fjädrar. Lite jobbigt inne på Apartment dock där vi svingade loss efter hemmafesten hon en vän. Och många som ville fota! Mitt i allt kom the black swan och då blev det såklart dubbelfoto. Black versus White. Jag tycker att jag vann!

Med mig hade jag den här tjocke fulingen härunder. Han vann helt klart kvällens bästa utklädnad!
Halloween tas till en lite annan nivå här, kläderna är så billiga och roliga! Mina vingar betalade jag bara 70 rmb för, motsvarande ungefär det samma i kronor. Ett fynd tycker jag och nu hänger de faktiskt på väggen!
1