Jag ska aldrig sluta älska digJa, här får ni en riktig titt in i dagen då vi blev man och fru.
Josef avsluta en mycket fin cermoni i kyrkan med mycket sång och musik. Vi älskar musik, så självklart ska det speglas i vårt bröllop.

Jag lyckades undvika tårar hela cermonin och genom all sång och musik. Jag trodde innan att det skulle bli lite av ett gråtkalas där framme med mina underbara vänner alldeles intill och finaste C bredvid. Men ibland får man lite extra skärpning i kroppen och lyckas kontrollera känslorna. Istället för att vara nervös för att gråta eller rinnande smink kunde jag helt njuta av hela cermonin.
2

Bröllopet: den perfekta bilenTack svärfar som hjälpte till att hitta den perfekta bilen för vår stora dag. En gammal goding med en ännu äldre chaufför. Ett tag trodde vi att det kanske skulle bli både den första och sista resan som man och hustru. The driver var nämligen över 90 år gammal....Ja, en lite sneak peak till får ni tills jag kan visa fler bilder från vårt fantastiska bröllop. Förhoppningsvis kan jag också lägga upp en video av världens sötaste Josef som sjunger för oss i kyrkan också. Inte ett öga var torrt när han kvar klar. Kanske kan jag lyckas med att få upp videon redan ikväll!1

Uppdatering från smekmånaden

Oj vad vi kopplar av nu!
Vi pratade häromdagen om vilken tur det var att vi bestämde oss för att faktiskt ta bröllopsresan direkt efter bröllopet istället för vår andra plan att ta den i oktober i samband med kinesiska nyåret. Men med all jobbstess innan resan till Sverige, och den väldigt stressiga veckan innan bröllopet som kulminerade i en mycket stressad blivande brud torsdagen innan bröllopet, behövdes verkligen ett par veckor semester nu efter. Det är ingen dans på rosor att planera ett bröllop kan jag meddela, mycket att göra, inte bara för oss såklart utan också för tärnor, toastmasters mm. Men kul var det!!

Lovar er mer bröllopsuppdatering när jag är tillbaka i Shanghai och har fått tag i alla bilderna :)


Igår tog vi med oss lite godsaker till hotellet istället för att gå ut och äta. Delikatesser!
Just nu befinner vi oss på Santorini efter en vecka på Paros och Antiparos i Grekiska Cykladerna. Hittills har Paros bjudit på både mysigast miljöer, bäst mat, bäst stränder och det absolut bästa hotellet. Vi äter äter och äter och jag håller på att bli lite tjockis tror jag bestämt. Nya tag med det i höst, nu bryr vi oss inte om sånt ;)


Nu mot poolen där min man väntar!


1