Lost in China

Hemkommen från ett tungt benpass på gymmet och har ställt in kvällens ladies night med tjejerna för att jag helt enkelt inte orkar ladda om!
Kalla mig tråkig, men gud så mycket skönare att ta sig en varm dusch och slå sig ner i nya soffan med en bok istället. Lite synd att jag inte har en flaska rött öppnad, men det är ju faktiskt bara onsdag! ;)


Soffan är monterad och klar. Det blev så himla snyggt! Nu ska jag bara ha dit mitt önskesoffbord också, sen ska ni få se en bild. Tills dess får ni tåla er.Förresten så börjar jag faktiskt bli lite orolig. C är i Peking och svarar inte på telefon. I själva verket säger de att numret du ringt inte är i bruk! Mycket underligt.. men ibland händer det underliga saker med mobilnätet här. Kan vara så att det bara är tomt på kortet och att han inte hunnit ladda på med mer mellan alla kundmöten, men kan ändå inte låta bli att vara bara lite orolig. Lost in China utan kontaktmöjligheter vill man ju inte gärna vara... inte vill jag ha en lost man i Kina heller! Kina är lite för stort.

(update, mannen återfunnen. Utan pengar på mobilen går det varken ta emot samtal eller sms. Helt ologiskt tycker jag, men thats China. Abonnemang nästa kanske?!)
Vet du vägen till rikedom, frihet och lyckligt liv? Ja, en liten liten bit kommer man på att panta burkar i Kina. För många flaskor och burkar finns det.


I väntans tider

Jag väntar leverans ikväll, soffleverans!

Är så spänd på hur det kommer se ut när nya soffan är på plats!
Dessutom har jag fått världens bästa idé på soffbord, så i helgen blir det kanske lite möbeljakt igen ;)

1

7 km träningsverk

Ibland lyckas jag förvåna mig själv mer än jag tror är möjligt.
Igår efter en aktiv helg var jag egentligen lite för trött för gymmet men tänkte att jag nog blir piggare resten av veckan om jag tar mig dit ändå.

Ställde mig på löpbandet med tanken att i lagom takt ta mig 5 km utan att gå.
5 km på 25 minuter är ju mitt mål med höstens utmaning, och jag bör ju först och främst klara 5 km i streck utan uppehåll innan jag börjar försöka förbättra tider.
Så jag sprang och sprang, och blev egentligen aldrig särskilt trött. Tror nästan att jag hade klarat av en mil, men det är nog inte så smart med min extremt dåligt löptränade kropp. Jag har ju knappt aldrig tagit mig 3km utan promenad!

Efter 6 km  bestämde jag mig för att sakta av och gå av benen lite grann. Men efter 6,5 kunde jag inte låta bli utan tryckte upp hastigheten på så mycket jag orkade och sprang sista halvkimometern i full fart. Sen var jag trött! Idag är både ben och bål sega, men ingen megaträningsverk.


Hoppas det går bra för er andra som har egna träningsmål för hösten!I veckan ska jag ta mig ut och köpa ett par träningsshorts. Att springa i halvlånga eller hellånga känns alldeles för varmt när det är närmare 30 grader även inne i gymmet!Ps. Jag måste förbättra mig nästan en minut per kilometer för att nå mitt mål. Men detta är bara början!!

1