En minut fredagslugn

Fem minuter lugn och ro innan det var dags att bege sig ut igen. Ett glas rött och lyxiga praliner som Carro hade med sig förra helgen. De var goda!

Fullpumpad vecka och när jag kom hem satt C i arbetsrummet och jobbade. Skönt att ha honom hemma igen. Är du trött, du ser trött ut var första frågan. Ja, jag är trött. Det har varit en lång vecka, men nu är det helg. Tredagarshelg!
Att börja helgen med ett litet glas rött och några lyxiga praliner gör att det känns som att det kommer bli en bra helg.
Om bara nån timme ska vi cykla iväg och sätta oss i Fuxing park tillsammans med ett gäng andra glada svenskar, eller som inbjudan sa: "inräknas gör också dem som önskar att de var svenskar."

Det kan alltså inte bli annat än en mysig dag! Lite molnigt, men över 25 grader och ganska fuktigt, så kjolen är på, håret uppsatt och solbrillorna i väskan!

Trevig valborgsmässoafton från Shanghai!


6

What a day!

Oj vilken lång dag det blev. Full med information om kommande katalogsläpp och fokusområden. Det kommer mycket fint till Ikea i vår och sommar kan jag lova!Nu har jag gett upp jobbet för dagen eftersom datorn inte funkade och inte en enda order stämde överens. Får bli supertidig morgon på jobbet med akutmöte imorgon istället. Därför går jag nu till sängs och glömmer jobbet för en stund. Imorgon kommer äntligen C hem, tre lediga dagar tillsammans. Can't wait!
1

Busy days

Hallå därute!
Det är fullplanerade dagar denna veckan kan jag tala om. Jag ska alldeles strax ge mig iväg till metron och har en heldag teamdag från 9-20 med jobbet. Efter det blir det fortsatt jobb hemifrån eftersom det körde ihop sig "lite" igår eftermiddag precis när jag var påväg till vinkväll med de andra Ikeasvenskorna. Således blir det istället jobb ikväll, men jag hade ju kul igårkväll och kommer med största sannolikhet ha en toppendag idag också, utan vanligt jobb och istället utvecklande och inspirerande med mina kollegor.

Tiden rusar, snart är det helg, C kommer äntligen hem imorgon igen och måndag är vi ju lediga! 1 maj på söndag innebär att vi får en ledig dag på måndag istället. Så funkar det här i Kinaland.

Ha en fin torsdag!

1