Fredag, typ...Idag ar det fredag i Kina. Imorgon ar det namligen Kinas nationaldag och alla ar lediga. Valdigt trevligt tycker vi saklart. An trevligare att vi ocksa ar lediga mandag och tisdag. Dartill har jag och C tagit tre dagar semester, sa 10 dagar totalt. Planen ar att spendera dessa dagar i solen i Thailand, pa lordag aker vi :) TYVARR verkar det som att regnsasongen hanger i lite langre an vi trott i norra Thailand, sa vi far hoppas att vi far lite sol i alla fall!  Nar vi tanker tillbaka sa kom vi fram till att det nog inte var nagon av oss som kollade vadret innan vi bokade.. hrm, smart! Dock kanns det som att det inte gor sa mycket. Bara vi far ha semester!  

denna 'fredag' spenderas pa Wagas som jag skrivit om tidigare. C jobbar for fullt och jag laser om manadens jazzfestival. Vi snalaker pa deras internetuppkoppling eftersom var fortfarande inte fungerar. surt... 
2

TraditionsenligtIgar hade vi en stor jobbmiddag som avslutning pa ett projekt som drivits har i Asien. Jag blev ganska forvanad nar jag fick hora att vi skulle till Lost Heaven, ett stalle jag gillar men aldrig trodde att mina kinesiska kollegor skulle valja. Da brukar det oftast bli nan valdigt kinesisk restaurang... Men saklart inneholl aven denna kvall traditionsenliga upptradanden i form av sang och lite dans. Kineserna bjod pa ballader, tva svenskar bjod pa Helan gar...hrm,,  En trevlig kvall, men nar jag kom hem insag jag till min forfaran att vart internet inte fungerar! Himmel, vad ska jag nu gora?! Far forsoka losa ikvall.. 

3

Fixa oordningen i badrumslådan - inget mer smink som far runt eller hårspännen som försvinner!

För er som liksom jag tröttnat på att allt alltid far runt i badrumslådan och det är omöjligt att hitta hårspännena när man behöver dem. Här kommer ett bra tips till er!Det här är en smart organisatör i Ikeas Godmorgon-serie. Fack för smink, hårspännen, rakhyvlar, rakapparat (för er män) etc etc. Mina morgonrutiner framför badrumsspegeln har blivit så mycket smidigare sedan jag hittade den här på IKEA. 149 kr kostar den i Sverige, 169 RMB i Kina. Väl värt investeringen!
Men se till att boxen verkligen passar i er badrumslåda innan ni köper. Men även om ni inte har någon badrumslåda så går det ju självklart bra att ställa den var det passar, som mina svenska och danska vänner här gjort.

Så, mot Ikea och unna er lite mer organisation i vardagen ;)

ps. Det finns också smarta lösningar för badrumsskåpet på ikea, det har ni väl inte missat!


2