Gunga dig en melodi

Tog en härlig bild när jag var på Expot. I Sverigepaviljongen kan man nämligen gunga en melodi. Det är sant. Varje gunga har ett ljud. Så tillsammans kan man skapa musik!

  
Tillsammans kan man göra mycket!

1

Hur mycket frigolit kan man köra på en cykel?


Ungefär så här mycket!!!!


3

Bästa sättet att spendera lördagen i Shanghai - besök en park!

Igår tog vi fyra våra trötta skallar och åkte till Zhongshan park inte långt hemifran. En lördag i en park i Kina kan verkligen få dåligt humör att vända, onda fötter att sluta värka, huvudvärken att släppa. Och framför allt -skrattmuskerna att jobba!

Vi såg små minikonserter med kvinnor och män som sjöng på kinesiskt vis, så där ljust uppe i halsen, vi kom till en dansbana där vi blev större attraktion än de som dansade. Vi stod och kollade på dem som dansade, och alla andra kollade på oss! Jag blev uppbjuden av en tandalös man i 75-års åldern, två kineser kröp upp bakom C när han satt och fotade och ville se vad han tittade på. Simon och Malin vek sig av skratt mest hela tiden!

I parken förbereddes det även för bröllop, barn flög drake och sprang omkring och lekte, vuxna gjorde detsamma som barnen och vi hade mest supertrevligt! 

Nu ska vi åka förbi Subway och hämta "frulle" sen ska vi till Peoples park och lägga oss på en filt och njuta av solen!Den goe gubben som gärna ville dansa med mig ;)
 

Så här kul kan man ha i en park, och så lite sång på kinesiskt vis.