Lugna dagar, som förberedelse på hektiskt storstadsliv

Har det så mysigt här i Stockholm.
Idag har jag, systeryster och Ella varit i vellingby centrum för frisörbesök(syster). Jag och Ella har gått runt med vagnen och kollat på ett tjogotal påskakärringar i 4-årsåldern som sjöng fina visor, fikat (ätit persikoyoughurt med havre -Ella) och shoppat fina kläder till barnen!

Tänkte visa lite bilder, men som sagt är kamerasladden nedpackad.. så det får bli en annan dag!

Lugna sköna dagar i alla fall, som uppvilning för hektiskt storstadsliv!1

Mellanlandat i Stockholm i några dagar!

Nu har jag klivit av tåget i Stockholm för att spendera några dagar med systeryster, svåger och barnen! Ella 1 år har redan konstaterat att min nya frisyr är rolig, att man inte alls kan sitta inne när det är sol ute och att Lady Gaga är bäst att dansa till ;) Håller med till fullo. Detta berättade hon alltså helt och hållet själv. I form av hårdragning, springa runt med sin overall släpande efter sig och headbanga till Bad Romance. Hehe!

Nu ska vi ut i solskenet med Ella, städa ur bastun och förbereda för vår spakväll i deras mysiga utespa! LYX!!!!


1

Ny tid - ny frisyr :)

Nu börjar ju vårt "nya liv" i Kina snart på allvar. Tänkte därför att det var dags för lite förnyelse även på hårplanet. Så en nygammal fick det bli. En lite kantig page. (och ja, det står kantig, inte tantig). Lite uppfräschning av färgen på det och jag är redo för vårt kinaliv!  En för ljus webcamerabild, men orkar inte rota upp kamerasladden från all packning!

4