Att hitta hjälpmedel för nybörjare!

De här två små rackarna har jag eftersökt! C hittade dem igårkväll och nu finns de i vår ägo!
Perfet att ta med sig i väskan när man har besökare från västvärden här. Besökare som ännu inte riktigt fått grepp om det här med ätpinnar. För det var inte så lätt som vi trodde att få bestick på restaurangerna. Nono, sked kan man få, men kniv och gaffel? 

         


Särskilt bra tills mor och far kommer på besök nån gång. Men jag sparar också alla plastbestick vi får med hemleveranserna till att ha när de kommer ;)


2

Finbesök i upp-och-ner-land

Imorgon får vi finbesök. En Tranåsbo, en Oskarshamnare och en liten minimänniska skapad av dessa andra två, som dock är född i Karlstad. (Grymt jobbig kombination av dialekter det kommer bli)

Nu är de nog incheckade på flyget skulle jag tro. Jag är dödstrött efter en mycket underlig jobbvecka som mest handlat om att släcka bränder. Släcka bränder på jobbet för mig är i och för sig att lösa problem som kommer att uppstå om 2-4 månader sådär, inte problem som uppstår på dagen som det var i mitt förra IKEA jobb.
Men nu under min dödströtthet kom jag på att vårt hem kanske inte är superbarnvänligt. En liten minimänniska på ett år och 4 månader på fri lek här. Hrm...

Ett urval på spännande, dragbara, tuggbara, klätterbara, möjliga bulor-i-pannan-ställen hos oss, ur ett barns perspektiv.I min trötthet inser jag också att jag måste passa på att vila en sista natt! Nu blir det turistande, shopping, massa promenerande, mer shoppande, middagar, luncher, bruncher och kanske en kväll på Expot. Och självklart massa bus och lek med lillmänskan!

Så här trött är jag just nu...skulle kunna sova var som helst. Wo lei si la som man skulle sagt på kinesiska (I'm tired to death)Fler sleeping chinesebilder kan ni hitta på www.sleepingchinese.com, mycket underhållande, och helt och hållet sant! Jag ser dem varje dag, överallt.


2

Hämta andan

Planen var att åka direkt från jobbet till middag med en vänninna i vår jakt på nya restauranger i stan. Dock har jag känt mig hängig hela dagen och funderat på om jag var tvungen att ställa in. Men då ringer hon och säger att hon måste stanna på jobbet ikväll och lösa lite problem som dykt upp. Mycket passande kände jag.


Istället har vi ätit beställd mat från favvo-pasta-stället och jag har i lugn och ro hunnit läsa igenom mina favoritbloggar och bredvid mig ligger nu två efterlängtade ting.
Har inte läst en "tjejtidning" på en evighet. Och boken som svärmor skickade med var spännande redan från början, så ska fortsätta med den ikväll också.

Lugnt, behagligt, återhämtande.
1