Har inte haft sambo "på riktigt" på 6 månader, men det börjar bra!

Linda som ska bo här ett tag kom med sina saker idag på förmiddagen. Vi bestämde genast att hon skulle ta med sig mat hem efter jobb, träning och ärenden, och så ta en riktig ta hand om mig själv kväll. Fotvård, handvård, ansiktsmask mm. Ska bli riktigt skönt!

Själv har jag hunnit packa lite, städa mycket, pratat med C i Kina och nu ska jag sätta mig och jobba lite. Hann inte riktigt med allt i veckan och har deadline på bonusbedömningar till inatt 24.00, så får göra de som är kvar ikväll. Tar nog inte så lång tid, har allt klart för mig, ska bara formulera och få ner det i ett dokument.

Nu är det också klart vem om tar över efter mig på jobbet. Det blir en jättegullig tjej som jobbar på custumer distribution center just nu, också som gruppchef. Och hon är, vad jag hört, riktigt duktig på människor. Ska ge henne en överlämning nu kommande veckor. Dessvärre har hon lika fullbokad almanacka som jag, så det gick inte få in så många tillfällen som passade. Men, om vi söger såhär. På vårt jobb är det ovanligt om man som ny ens hinner börja innan den gamla har slutat ;) Så detta blir betydligt bättre än det brukar vara!


1

Snöras från tak krossade bil

Igår eftermiddag/kväll när jag satt och slötittade lite på tv så hörde jag en smäll. Det lät typ som när de ställer ner containrar på jobbet, eller som om man slår till på en plåt för att få "åsk-ljud". Gick till fönstret och kollade om det var någon som krockat eller nåt. Men såg inget till en början.

Sen upptäckte jag att all snö på taket mitt över gatan var borta. Alltså närmare 70 cm djup snö på ett helt tak. Närmare 90 kvadratmeter snö var det nog. Det hade kanat ner över takkanten, och träffat trottoaren, samt en bil som stod parkerad nedanför. Ja, resultatet av vad snöras kan göra, ser ni nedan... Kan inte undgå att tänka på vad som hänt om ett barn lekt i snövallen på trottoaren samtidigt.... Hemska tanke...Det slog till så hårt att dörren på passagerarsidan blev skev och öppnade sig lite...

Tapas

Träffade Linda från traineeprogrammet igår för lite tapas och tjejsnack. Det var så gott!!!! Paella, champinjoner i vitlök och chili, skrynkelpotatisar med rojo-sås och sist men inte minst, dadlar lindande med choritzo och bacon! Mumma!
Vaknade med ett ryck idag och ville ha mer, men det blir nog lite onödigt dyr frukorst.. Klicka på bilden nedan å kan ni spana in den undebara menyn från Anna Gretas där vi var igår!

Får en sambo/inneboende några veckor nu också, Linda flyttar in! Kan bli några roliga veckor, vi är vana att bo och resa tillsammans, så inte precis nytt. Vi får väl se hur kul hon tycker det är när min klockradio går igång 04.15 kommande vecka bara ;)

Ska en sväng till Ikea idag, inte köpa inredning, utan kartonger att packa ner min inredning i (inte så spännande alltså).